Homeparty edelsteen collier maken

a.page_
Alle edelsteen- en parel snoeren staan in prijsvermindering aan -40 %, dus nu is het hèt moment.

Een streng echte zoetwater parels en echte edelsteen beads omtoveren tot een prachtig eigentijds en duurzaam geregen halssnoer, vooral in deze hectische besparingstijd, is een creatief plezier. Je wordt er heel rustig van, omdat de edelstenen jou die rustige harmonie geven. Eigenhandig, liefdevol, soms wat ongeduldig maak je het tot je eigen unieke creatie waarop je je stempel drukt door de keuze van zilveren beads of goudkleurige beads ertussen geregen en de keuze van het slot.

Een workshop duurt ongeveer 2 x 3 uur. Elke deelnemer betaalt 100€ : 1 workshop parel snoer en een vervolg workshop een edelsteen snoer maken. We houden het eenvoudig. Ingewikkelde creaties kan je later, eens je vakkundig genoeg bent, maken.

U kan een homeparty aanvragen, waarbij een zeer ruim aanbod van parelsnoeren en edelsteen snoeren gepresenteerd wordt in verschillende prijsklassen. Een homeparty garandeert een meer persoonlijke aanpak, zonder opdringerig te zijn. Er is geen strak programma dat moet afgewerkt worden. Alle deelnemers kunnen op eigen tempo kiezen wat ze willen maken. Indien gewenst kan er kleur- en stijladvies verkregen worden, en bestaat de mogelijkheid om maatwerk te bestellen.

Zowel de gastvrouw als haar genodigden krijgen 10% op de verkoop sloten ea. De gastvrouw ook 10 euro per bezoekster op haar workshop en 10 euro krediet per persoon die in de toekomst ook een homeparty wil organiseren. Wie er wordt uitgenodigd en wat aan de genodigden wordt aangeboden, (liefst enkel koffie,thee of frisdrank), net zoals of er een pauze ingelast wordt met koffie en gebak eventueel, bepaalt de gastvrouw zelf. Een minimum van 4 personen is meestal wenselijk.

De praktische afspraken kunnen in overleg bepaald worden.
Uw aanvraag.