Hoe doe jij dat ? Praktisch gericht

Ik hou er van op het moment dat het nodig is een keuze te maken en vanaf dat moment er wat mee te doen. Ongeacht welke datum het is, het hoeft niet eens de eerste van de maand te zijn of een maandag!

Wat me de laatste tijd opvalt in de vragen die ik krijg per mail of aan de telefoon is dat een hoop mensen wel al bekend zijn met de ondersteuning van de LichtWesen producten (of in ieder geval een deel ervan), maar vaak niet precies weten wat ze er nu mee kunnen.

Daarom ontvang je in elke bestelling waar een essence of olie in zit een papiertje met een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden. Dit als tegemoetkoming van LichtWesen. 

In de toekomst zal dat ook voor de andere producten uitgebreid worden. Daar zal ‘even’ tijd voor gemaakt worden. Hoe handig zou het zijn als je een onderhoudsadvies bij een sierraad krijgt of een wasadvies bij een Knuffelengel.

Gebruiks-TIP:

Houd jij ook zo van verse kruiden op je vensterbank of in de tuin?

Heerlijk om mee te koken of voor een kopje thee. Maar wat zijn ze soms gevoelig voor ongedierte…..

Met Raumlicht reinig je natuurlijk en eenvoudig de omgeving. Door met de verstuiver op en om de plantjes te sproeien houd je de insecten en ongedierte weg. Zonder dat je op de kwaliteit van je kruiden/groente moet inleveren!

Werkt ook fantastisch voor Rozenstruiken die gevoelig voor luis zijn…..

 Er is natuurlijk veel meer te vertellen over de producten naast het gebruik en de werking. Ik heb zelf heel veel ervaring opgedaan in mijn praktijk met zo goed als alle producten, en wat in de praktijk niet aan bod kwam werden mijn man, mijn docter of ikzelf ‘proefkonijn’ voor.  Ook voor de paarden en honden hier bij ons, werd proefondervindelijk groot resultaat geboekt… vooral ook op hun emotioneel vlak.

Door bezig te zijn met al deze mooie ondersteunende energieën vergeet ik wel eens dat het voor mij zo vanzelfsprekend is en dat een ander nog aan het begin van de ontdekking staat.

Gelukkig is er voor elke uitdaging een oplossing! Regelmatig geef ik een workshop/cursusje Praktisch Werken met LichtWesen!  Elke keer is deze workshop een feest omdat het een hele dag DOEN, DOEN en vooral DOEN is. Niks op je luie stoel zitten en luisteren, gewoon aanhoren en zelf doen! Hoe wil je anders ervaring opdoen?

Voor iedereen die meer of nog meer met de energieën van LichtWesen wil doen, voor jezelf of voor anderen, hebben we een berg met informatie die het zo makkelijk maakt om de ondersteuning die voor handen is op een heel natuurlijke manier in je dagelijks leven te integreren. Voor zowel huis, tuin en keuken gebruik als voor diegene die het in een praktijk, salon of winkel willen gebruiken!

Versterk je basis, het is zo eenvoudig, bijna onvoorstelbaar simpel.

 

Wil je weten hoe je de juiste energie kiest voor jezelf of een ander?

Wil je voelen hoe het werkt als je de kristallamp gebruikt?

Wil je ervaren hoe veel gebruiksmogelijkheden je met de Elohim energie hebt?

Wil je ruiken hoe lekker een mengsel kan zijn?

Kom het ervaren op deze DOE-dag !

Deze workshop is voor iedereen geschikt en heeft geen speciale voor-scholing nodig. Omdat het allemaal zeer praktijk gericht is kan iedereen hiermee aan het einde van de dag mee aan de slag!
Vaak zie ik masseurs, schoonheidsspecialisten, therapeuten en coaches op deze dag. Ben jij in een andere sector werkzaam of ben je super nieuwsgierig? Ook dan ben je van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

Therapieën waarin de LichtWesen gebruikt worden