EDELSTENEN speciaal

Als KRISTALMEESTER en ENGELEN THERAPEUTE I.E.T. en mijn gave als LICHTWERKER

is mijn speciale toegift in onvoorwaardelijke liefde voor jou en oneindig respect voor de edelsteen :

- opening van de edelsteen, zodat het edelsteenwezen zich volledig kan manifesteren en zich met hart en ziel inzetten om jou bij te staan, te ontlasten en te helpen

- inzegening met engelen helende liefde

Het verschil is frappant voelbaar !

In Licht en Liefde
Ik zocht en zoek nog voortdurend de beste kwaliteit edelstenen; ze verspreiden licht, liefde en kracht door de energie die ze uitstralen. Zoals je de wind ook niet kunt zien, weet je toch dat het er is, omdat een zacht briesje op de huid kan aanvoelen als een tedere en zachte streling. Zo is het ook met EDELSTENEN. De energie zelf zie je niet, maar je voelt de verandering in jezelf en in je omgeving. Edelstenen en kristallen, een kostbare gift van Moeder Aarde, kunnen bij elke gewenste situatie steunen, helpen, activeren en begeleiden.

Denk eraan : een edelsteen is een product van de natuur, en miljoenen jaren geleden ontstaan. Door polijsten heeft de steen zijn huidige unieke vorm, schoonheid en glans gekregen. Elke steen kan dus afwijken van de afbeeldingen, dit geldt voor elke steen waarbij de foto genomen werd van één exemplaar om U een idee te geven.

KIES JE EDELSTEEN INTUÏTIEF : NEEM EEN EDELSTEENKAARTJE (denk daarbij aan je probleem, hetgeen je belast...of aan je huisdier dat je wil helpen met een edelsteen)

Hier vindt U alle eigenschappen van de edelstenen die ik volg. Uitgebreid.