"ENGELEN" OVERZICHT

Engelen-levensvreugde
ENGELEN in ons dagelijks leven : hoe kunnen ze ons helpen ? Hoe kan ik met hen spreken ? Wat kan ik doen om met hen in contact te komen ? Wat bestaat er allemaal rondom "engelen" ? Is dit ook iets voor mij ? Dit zijn de dagelijkse vragen die we ons stellen en die een simpel antwoord hebben : ja, ook voor jou is dit mogelijk. Leren omgaan, werken en genieten van de "hulp uit de hogere geestelijke wereld " Hoe luidt het gezegde ? "Jong begonnen is oud gewonnen !" Huis en handelszaak energetisch zuiveren Zelf gecodeerde en met Engelen-Licht en Engelen-energie ingestraalde kristallen bollen (ook voor neutralisatie de negative gevolgen van aardstralen, breuklijnen en ondergrondse poelen en wateraders) en ook Engelen-Levensvreugde de bedels, volledig gecodeerd.

Laat je gidsen naar die Oneindige Wereld. Jarenlang komen de Engelen via deze weg met zovele zoekenden in aanraking wat elks leven verrijkt en ons eindelijk die innerlijke rust geeft waar we zo naar snakken.

Kijk bij LICHTWESEN producten


We kunnen Mediteren met Engelen : moeilijk ? Maar neen. Elk kan dat leren, jij ook.

We kunnen genieten van hun aanwezigheid via beeldjes en edelstenen, boeken en kaarten, parfums en essences.

We kunnen Healings doen : Energetische Massages met EngelenLicht en EngelenEnergie via I.E.T. (Integrated Energie Therapie).  Vooral het wijzigen van gedachtenpatroon mits mental coaching, afgesloten met een engelen meditatie en healing zijn zeer bijzonder gegeerd.

Voetnoot geldt voor alle subpagina's onder deze titel : Dit zijn geen producten die "op zicht" kunnen aangevraagd (besteld en betaald) worden en worden om geen enkele reden teruggenomen, behalve bij duidelijke beschadiging. Hier worden ze voor de verzending zorgvuldig daarop nagezien. De beschadiging kan dus enkel tijdens het transport gebeurd zijn. De goederen zijn verzekerd bij verzending, dus valt de afhandeling onder verzekering van transport.