Januari 2018

engelen0198_gif
 

 

 

Speciaal LichtWesen : 25.12-5.01  Heilige Nachten en Energie van deze tijd.

Hier vindt U alle mogelijke geschenken, groot en klein. Kijk ook in het "koopjeswinkeltje" aan kortingen 40%. 

Bij elke bestelling is ons geschenk bijgevoegd.  Een staand engeltje van ong. 3-3,5cm (zolang de voorraad strekt)

 

Nu hebben we tijd, of maken we eens tijd voor onszelf en onze thuis : meditaties in groep, workshop huis zuiveren ...   Het is eigenlijk geen moeite, maar een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Leerrijk door de ervaringen van anderen.   Zo betonen we aan onszelf : Ik houd van mezelf en ik reinig mijn huis zodat het een waarlijke thuis wordt.  De herfst gaat snel over naar de donkere dagen van de winter reeds vanaf 21.12.2017.  

We kijken steeds uit naar een prachtig geschenk voor een verjaardag, de feestdagen ...  Ook onszelf mogen we eens extra verrassen met een proficiat, je verdient het, gekoppeld aan een mooi geschenk ...

Voor de kinderen, de knuffel engeltjes in pluche van Lichtwesen.

Geef eens een geënergetiseerde engelen kaars als gegeerd geschenk voor alle gelegenheden : breng de engelen energie en speelse engelen sfeer in je huis !

Alle sieraden van LichtWesen, met vooral de Snelle engel, Lichtengel, Elohim engelen, bedels, zirkonia van de Elohims en de kristal van LichtWesen !

de Nieuwe Tijds Sieraden : "Hier ben Ik" thema van Lichtwesen, zijn onwaarschijnlijk mooi en krachtig.

 

Zoveel leuks te ontdekken via het agenda !  Er is van alles te doen, waarbij we rekenen op U. (ook de groepsmeditaties)

Als alle mensen eens konden leven perfect in hun centrum : boordevol levensvreugde, liefde, succes, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust.
Als doorgeefkanaal van de engelen gids ik daar graag bij, met de hulpmiddelen in zeker edelstenen, bijzonder meditatie, vooral Lichtwesen producten, sublieme coaching, in gezuiverde woning en werkplaats, genietend van rust, harmonie, vrede, stil woordeloos geluk en de terug verworven pure verwondering en blijdschap van een kind dat elke dag in wonderen gelooft.

Een droom ? Neen, werkelijkheid na persoonlijke inzet en groeien.

Wij stoppen voor een groot deel met edelstenen en engelen beeldjes ea.  Deze werden allemaal gegroepeerd bij koopjes aan 40% korting.

Wij stellen U de zeer kunstig uitgevoerde engelenkaarsen voor, evenals  Maria kaarsen. Deze werden allen door Ingrid ingestraald met de 12 kleurstralen van de Elohim en Serafijnen. Deze kaarsen kan U allen hier bekijken ! Uniek ontwerp en aansprekende, hartverwarmende uitvoering.

zie agenda meditatie voor de VOORZIENE MEDITATIES :

                                                MEDITATIE december 2017 ! en in het Nieuwe Jaar 2018 !


speciale BEDEL gecodeerd met de Regenboog kleurstralen door Engelen-Levensvreugde. Draag deze bedel om je aura zeker te beschermen tegen entiteiten !

Ingrid van Engelen-Levensvreugde heeft deze bedels speciaal gecodeerd en onder uw aandacht gebracht als geschenk aan allen voor het ingaan van een nieuwe uitdagingsfase in haar leven : pensioengerechtigde vanin 2016 !

Bijzonder zijn de zeer uitgebreide keuze aan geschenkjes en kijk naar Bestsellers 2017 !