oktober 2017

engelen0198_gif

0p 31.10.17 speciale meditatie : Allerheiligen, Samhein of hoe U het ook wilt noemen, het is een geliede ENGELEN meditatie aan kampvuur op de weiden

Korting 30 % op Vital TC - Bloem des levens - zolang de voorraad strekt. 

Uitverkoop korting 4O% en meer op engelen, edelstenen, via koopjes, loopt nog. Speciaal de knuffeledelstenen, ruwe edelstenen...

Nu hebben we tijd, of maken we eens tijd voor onszelf en onze thuis : meditaties in groep, workshop huis zuiveren ...   Zo betonen we aan onszelf : Ik houd van mezelf en ik reinig mijn huis zodat het een waarlijke thuis wordt.  Na de zomer gaan we zo over de wondermooie herfst, de donkere dagen van de winter langzaam in.       

We kijken steeds uit naar een prachtig geschenk voor een verjaardag ... Ook onszelf mogen we eens verrassen met een proficiat, je verdient het, gekoppeld aan een mooi geschenk ...

de Nieuwe Tijds Sieraden : "Hier ben Ik" thema van Lichtwesen, zijn onwaarschijnlijk mooi en krachtig.

Geef eens een geënergetiseerde engelen kaars als gegeerd geschenk voor alle gelegenheden : breng de engelen energie en speelse engelen sfeer in je huis !

Zoveel leuks te ontdekken via het agenda !  Er is van alles te doen, waarbij we rekenen op U. (ook de groepsmeditaties)

Als alle mensen eens konden leven perfect in hun centrum : boordevol levensvreugde, liefde, succes, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust.
Als doorgeefkanaal van de engelen gids ik daar graag bij, met de hulpmiddelen in zeker edelstenen, bijzonder meditatie, vooral Lichtwesen producten, sublieme coaching, in gezuiverde woning en werkplaats, genietend van rust, harmonie, vrede, stil woordeloos geluk en de terug verworven pure verwondering en blijdschap van een kind dat elke dag in wonderen gelooft.

Een droom ? Neen, werkelijkheid na persoonlijke inzet en groeien.

Wij stoppen voor een groot deel met edelstenen en engelen beeldjes ea.  Deze werden allemaal gegroepeerd bij koopjes aan 40% korting.

Wij stellen U de zeer kunstig uitgevoerde engelenkaarsen voor, evenals  Maria kaarsen. Deze werden allen door Ingrid ingestraald met de 12 kleurstralen van de Elohim en Serafijnen. Deze kaarsen kan U allen hier bekijken ! Uniek ontwerp en aansprekende, hartverwarmende uitvoering.

zie agenda meditatie voor de VOORZIENE MEDITATIES :

                                                MEDITATIE september-oktober-november-december 2017 !


speciale BEDEL gecodeerd met de Regenboog kleurstralen door Engelen-Levensvreugde. Draag deze bedel om je aura zeker te beschermen tegen entiteiten !

Ingrid van Engelen-Levensvreugde heeft deze bedels speciaal gecodeerd en onder uw aandacht gebracht als geschenk aan allen voor het ingaan van een nieuwe uitdagingsfase in haar leven : pensioengerechtigde vanin 2016 !

Bijzonder zijn de zeer uitgebreide keuze aan geschenkjes en kijk naar Bestsellers 2017 !