CURSUSSEN LICHTWESEN ELOHIM

De Elohim zijn machtige wezens in het scheppingsproces. Zij belichamen mannelijke principes in de meest pure en krachtige vorm.

Elohim werden gecreëerd om aan het Scheppingsproces mee te werken.

Vandaar dat ze ook Scheppingsengelen worden genoemd. Hun taak bestaat erin het Scheppingsproces te manifesteren, volgens de aanwijzingen van de Schepping, volgens de Goddelijke Orde.

Zij ontvangen de Scheppingsimpuls; geven ze door aan de Aartsengelen, de Opgestegen Meesters, de Aardengelen, en vandaaruit naar de Natuurwezens …Uitgebreide uitleg ivm deze cursussen : hier

Agenda cursussen Lichtwesen die reeds voorzien zijn.
CURSUS Lichtwesen Elohim leren kennen in samengevatte vorm voor nuttig gebruik

Deze cursus Lichtwesen omvat 5 lessen : telkens van 3 uur.

overzicht van de Lichtwesen Produkten en hoe ze ontstaan zijn en fabricage.Hoe zoeken we ze uit ? Wat zijn de 12 kleurstralen en hun Elohim groepen en Scheppingsstralen (Serafijnen) en hun thema.

dieper ingaan op de Lichtwesen Elohim kleurstralen (12 kleurstralen) met hun onderlinge relatie naar de Meesters, Aartsengelen, Edelstenen, Elohim en Serafijnen, Muzieknoten ...

Ook praktijk toepassen Lichtwesen Elohim en Lichtwesen Meesters, Aartsengelen en Aardengelen samen

Om deze cursus goed te kunnen volgen en de praktijk vloeiend te kunnen toepassen is het noodzakelijk eerst de korte cursus Lichtwesen te volgen (8 lessen) waarin je ook leert pendelen.

Wil je echt de Meesers, Aartsengelen, Aardengelen, Elohim en Serafijnen goed leren kennen, volg dan de uitgebreide cursus in 16 lessen.

Data worden voorzien volgens voorkeur van de cursisten op een informatiedag. Bij aanvraag van minstens 4 personen wordt een cursus voorzien. Aanvraag kan hier.CURSUS Lichtwesen Elohim en het waarom in de toepassing samen met o.a. aromatherapie en andere toepassingen

Deze cursus Lichtwesen Elohim bevat 5 lessen : telkens van 3 uur.

overzicht en bespreking van de 9 kleurstralen die we ook gebruiken in de

aromatherapie : met o.a. de Sjankara olieën en Elohim olieën

dieper ingaan op de toepassing volgens de kleurstralen :

chakra's, meridianen en auralichamen en het fysieke lichaam.

leren geur-en kleur samenstellingen maken voor de fysieke, psychische gezondheid. Daarbij hebben we onze pendel nodig.

bespreking en inzicht in de kleuren- en geuren : waarom ?

toepassingen (casestudy) volgens de cursisten met versterking van de werking door Edelstenen.

nota : Deze cursus is géén aromatherapie cursus, de cursisten zijn daarin geschoold en/of getraind ev. door zelfstudie of toepassingen. De cursisten brengen zelf hun aroma's mee. Eventueel kunnen deze hier op voorhand besteld worden, volgens de samengestelde lijst waarmee vooral gewerkt wordt.

Om deze cursus goed te kunnen volgen en de praktijk vloeiend te kunnen toepassen is het best eerst de korte cursus Lichtwesen te volgen (6 lessen) waarin je ook leert pendelen en ook de cursus Lichtwesen Elohim te volgen (5 lessen)

Data worden voorzien volgens voorkeur van de cursisten op een informatiedag. Bij aanvraag van minstens 4 personen wordt een cursus voorzien. Aanvraag kan hier.


 

VOORZIENE CURSUSSEN

 

de ELOHIM van Lichtwesen