HALSKETTINGEN

Geel gouden en wit gouden kettingen enkel op aanvraag, per email. U wordt foto van model gemaild.  Retour is niet mogelijk.

Zilver

Zilveren sieraden zijn enorm populair. Zilver is anti-allergisch, makkelijk te onderhouden, blijvend mooi en niet duur. Natuurlijk is het vaak duurder dan een verzilverd onderdeel, maar je hebt er eindeloos plezier van. Zilver kan verkleuren. Deze aanslag is eenvoudig te verwijderen met een zilverpoetsdoek. Zilveren artikelen mogen, indien nodig, in een speciaal zilver reinigingsbad. Om te voorkomen dat zilveren artikelen verkleuren is het raadzaam ze te verpakken in een plastic zakje of doosje, of in een sieradendoosje en leg er een eenvoudig stukje bordkrijt bij.

De zilveren sieraden zijn gemaakt van 1ste gehalte (925/1000) echt zilver en nikkelvrij.

U kan bovenaan kiezen :" zilver" - "zilver verguld" - "goud" We hebben niet alle voorgestelde in voorraad, dat is ondoenbaar. Vandaar houden wij rekening met een 'afkoelingsperiode van 7 kalenderdagen, alvorens wij het aangekochte voor U bestellen in het buitenland. Na die bewuste 7 dagen is het niet meer mogelijk om af te zien van uw aankoop. (zie onze algemene voorwaarden en voetnota) Dit geldt voor alle pagina's van deze webwinkel

 

Halsketting zilver ...