CURSUSSEN THERAPEUTEN

lichtwesen

Hierbij is het aangeraden de uitgebreide cursus Lichtwesen te volgen, met een schat aan praktijkervaring erin verwerkt.
Evenals de cursus Lichtwesen Elohim te volgen.

Met deze beide cursussen kan volledig autonoom en zeer grondig gewerkt worden met de Lichtwesen, in samenwerking met de oneindige inzet en kracht van de edelstenen.

Voor de cursus Lichtwesen : de voorziene of zelf aan te vragen. Wordt meestal prive gegeven zodat er kan ingegaan worden op de behoeften van de cursist.

Kan ook in groep aangevraagd worden. U deelt mede dat U de cursus wilt volgen, en wordt genoteerd. Vanaf het moment dat er voldoende cursisten zijn wordt een cursus ingelegd en wordt U verwittigd. Neem de uitgebreide cursus.

U kan zelf een groep samenstellen en mededelen.

Voor welke Therapeuten zijn de Lichtwesen in te zetten : hieronder een opsomming met de belangrijkste gegevens (als voorbeeld) terwijl er best individueel rekening gehouden wordt met de persoonlijkheid van elke klant. Dit kan perfect door de kaartjes Lichtwesen bij de hand tenemen en door de klant zelf zijn keuze te laten bepalen : voor de Lichtwesen Meesters, de Lichtwesen Aartsengelen en de Lichtwesen Aardengelen.

In de meeste gekende Therapieën kan Lichtwesen ingezet worden ten behoeve van de klant en/of patiënt om in zijn centrum te komen en zijn gedachtenpatroon te wijzigen.
 

Therapieën waarin de LichtWesen gebruikt worden

 

BELANGRIJK BIJ VOLGEN CURSUS LICHTWESEN