FENG SHUI ADVIES

salamander
FENG SHUI consult op afspraak

Bij dit consult wordt tevens meteen uw huis gezuiverd en vibreert het in vrede, harmonie en liefde.

Er wordt gevraagd aan de Engelen om uw thuis steeds rein te houden...
Uw huis inrichten volgens Feng Shui kan een zeer grote herinrichtingskost betekenen en het gezinsbudget behoorlijk belasten en/of het bouwen en inrichten van een woning onomkeerbaar financiëel onoverkoombaar maken voor de doorsnee bouwer.

Dit proberen we te voorkomen, ook bij de aankoop/ huur van een woning heeft men rekening te houden met de bestaande, onveranderbare (tenzij tegen uitzonderlijke verbouwingskosten) constructie van een woning en zeker niet te tornen constructie van een appartement en de inrichting ervan kan je de haren ten berge doen rijzen.

Dit proberen we te voorkomen, en daarin slagen we, door de woning allereerst te zuiveren van alle energieën van vorige bewoners en daar zich gevestigde entiteiten, daarna met enkele kleine betaalbare ingrepen en advies over plaatsing van edelstenen welke best bij de omstandigheden en uw persoonlijkheid passen en een kristallen bol die speciaal werd ingestraald en gecodeerd aan alle eisen van Feng Shui tegemoet te komen.

Uw woning is een warme, geborgen "thuis" geworden ! Een Utopie ? Neen, werkelijkheid : een U steeds omringende vibratie van liefde, hartelijkheid, warmte, vrede en gezelligheid die U doorstraalt.

U kan daartoe met ons contact opnemen : Engelen.levensvreugde@telenet.be Geef even een woordje uitleg over de woning.

In edelstenen : FENG SHUI : Nu in KOOPJES : DRAKEN - SCHILDPAD - BOLLEN : zeer belangrijk - GEPOLIJSTE EDELSTENEN - HOUTEN KISTJES MET DRAAK EN LOTUSBLOEM

WINDGONG in Feng shui