HIERARCHIE VAN DE ENGELEN

De hoogste orde: Serafijnen - Elohim en Cherubijnen -Tronen

De middelste orde: Vorstendommen - Machten - Krachten

De laagste orde : Heerschappijen - Aartsengelen - Engelen (beschermengelen), engelen van heling ...

Zij zouden in steeds engere cirkels rond God bevinden. De serafijnen staan het dichtst bij de troon (God- de Oneindige Almacht - De Oneindige Vader).

Het best gekend zijn de beschermengelen, die elk van ons elke dag behoeden en steeds opnieuw ons proberen leiden en gidsen naar de doelstelling die wij ons stelden, de lessen die wij wilden leren, onze zieleopdracht. Dit indien we tenminste luisteren en daarbij het rumoer van de wereld stilletjes zetten.

De Aartsengelen staan ook zeer dicht bij de mensen. Zij worden steeds geroepen om tussen te komen bij gevaar, te helpen bij ongeluk, verdriet, ziekte .... Miljoenen kaarsen branden elke dag voor hen...

De andere engelen kennen de meesten van ons niet zo goed, omdat we er eigenlijk niet altijd de moeite voor doen. Ze worden ook graag met U in contact gebracht en zijn gelukkig als U ze leert kennen en waarderen ... Hun kracht, energie is ontzagwekkend in zeer hoge trillingen ... U kn met hun kracht, onvoorwaardelijke liefde in contact komen via de speciale kaarsen, ingestraald door Ingrid als hun doorgeefkanaal, en via Engelen Lichtwesen producten.

Alle engelen en hen speciaal leren kennen en met hen omgaan is een dagelijks geluk en genot. Het gebruiken van de hulpmiddelen om U te omhullen met hun energie en onvoorwaardelijke liefde is een genoegen.

De kaarsen ingestraald door Ingrid van Engelen-levensvreugde

De Lichtwesen producten