TESTIMONIAL van CURSISTEN

engelen0198_gif
Ik dank alle mensen die "een hun Licht laten schijnen op de zoektocht naar Innerlijke Kracht van anderen"

Zo noem ik de testimonials van hen die reeds deelnamen aan cursussen, mediaties en alle activiteiten die Engelen-Levensvreugde aanbiedt om je te gidsen naar je eigen Innerlijke Rijkdom en Kracht, waaruit je oneindig kan putten.

Elke cursus bestaat voor een groot deel uit Mental Coaching naast de juiste tips om je "Gedachtenvorming en je gedachtenuitspraken" meerwaarde te laten worden voor je gewijzigde gedragspatroon in vertrouwen en liefde voor jezelf en naar anderen toe. En zeker niet te vergeten de getrainde, beleefde dankbaarheid naar de Engelen toe die onmiddellijk elke wending in ons gedachtenpatroon aanvaarden en ons helpen ... Kortom we hebben de interactie geleerd en toepasselijk ondervonden in het "vragen" en onmiddellijk "ontvangen" van hulp van de Engelen.

Het begint met de heel eenvoudige cursus "Engelen en edelstenen leren integreren in je dagdagelijkse leven" We houden het heel eenvoudig en zien en ondervinden elke dag meer hoe het werkt : veranderen van ons gedachtenpatroon met de onmiddellijke waarneembare wijziging in ons leven in onze omgeving. Je kan verdergaan op die weg met de cursus "Mental coaching" die op de duur de "Visiebord-cursus" genoemd werd.

Nogmaals, mijn dank voor die geschreven getuigenissen van de mensen die iedereen rondom zich en alle zoekenden mede willen helpen ook de juiste weg te vinden...
De testimonials zijn waarheidsgetrouw geschreven. De emailadressen zijn weggelaten om prive-redenen, waarvoor U wel begrip heeft.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Verzonden: maandag 6 augustus 2012 15:41
Aan: Engelen.Levensvreugde@telenet.be
Onderwerp: testimonial mental coaching




Beste Ingrid,


Ik zou je eerst en vooral willen bedanken voor de manier waarop je bent. Met je enthousiasme en je gedrevenheid heb je mij werkelijk een duw in de rug gegeven. De cursus mental coaching en het werken met engelen en edelstenen heeft mij werkelijk verandert. Zelf beleef ik de dingen rondom mij bewuster, intenser en ben ik een aangenamere persoon geworden. Ik geniet van elke dag en door je inbreng denk ik ook positiever. Alles krijgt dan ook de juiste plaats in mijn omgeving. Elke morgen en avond zeg ik mijn affirmaties. Mijn gezin is rustiger en serener geworden, ik heb ook succes in alles wat ik aanpak en er is in mijn volledige omgeving rust gekomen.

De eerste stap was het plaatsen van de kristallen bol. Ook al hadden mijn gezinsleden daar veel vragen rond, niemand heeft die bol weg gedaan. De rust die in mijn gezin heerst is onvoorstelbaar, ik zou het niet kunnen geloven als ik het zelf niet had meegemaakt.

Daarenboven zijn engelen voor mij een dagelijkse gewoonte geworden. In alles wat ik doe en zeg roep ik de engelen om hulp en alles gebeurt zoals ik het gevraagd heb. Het is nu een mooie wondere wereld waar ik in leef, waarin alles mogelijk is.

Gedachten scheppen, positieve gedachten scheppen positieve krachten, dit is je moto. Dit is in alles wat ik ondervind zeker waar.

Ik kan je dan ook niet genoeg bedanken voor wat jij voor mij betekent. Ik ben je ontzettend dankbaar.


Voor de lezer die niet vertrouwd is met deze manier van werken, neem deel aan deze cursus mental coaching en al je dromen komen uit!


Een warme, innige en dankbare omhelzing vanwege,

Lieve