METATRON KUBUS - METATRON CUBE

metatrons cube imagesca2aznyw

het Geometrische patroon van de Kubus van Metatron vanuit de Bloem des Levens wordt opgebouwd.

Beide patronen zijn met elkaar verweven, en belichamen een perfecte balans tussen mannelijke en de vrouwelijke energie, waar vanuit alle platonische lichamen voortkomen die we kennen.

 

Dit is pure geometrische scheppingskracht ! (vital TC producten)

 

De Kubus van Metatron is erg belangrijk omdat het geometrische vormen bezit die een centrale rol spelen in de nieuwe etherfysica

De filosoof Plato beschreef al in 400 jaar v.Chr. de vormen die we vinden in de Kubus van Metatron en daarom worden ze ook wel de Platonische lichamen genoemd.

In feite vinden we de Platonische lichamen tweemaal terug in de Kubus van Metatron

 

 Tetraëder Kubus  Octaëder 
     
Dodecaëder   Icosaëder
   

Alle Platonische Lichamen

        (U kan deze ook aankopen )

Al deze vijf vormen zijn terug te vinden in de Kubus van Metatron, het kan even duren om ze te ontdekken maar ze zitten er allemaal in. De Platonische lichamen hebben zeer opmerkelijke eigenschappen, om te beginnen passen ze allemaal in een bol. De buitenste punten van de vormen liggen allemaal op het oppervlak van een omschrijvende cirkel. Ook passen alle vormen perfect in elkaar

Alle vormen hebben een tegenhanger, een tegengestelde vorm die gecreëerd kan worden uit de ander. De tetraëder kent zichzelf als tegenhanger. Als we de middelpunten van de vlakken van een kubus nemen en deze punten met elkaar verbinden d.m.v. lijnen dan ontstaat hieruit een octaëder. Hetzelfde proces kan omgedraaid worden om een kubus te creëren uit een octaëder. De kubus heeft de octaëder dus als tegenhanger. De dodecaëder en de icosaëder zijn ook tegenhangers van elkaar. Elke lijn, vlak en hoek in een Platonisch lichaam zijn identiek aan elke andere lijn, vlak of hoek uit dezelfde vorm. Met andere woorden: de Platonische lichamen zijn extreem symmetrisch.