VOORKOM VERKOUDHEDEN.

We worden langs alle kanten erop attent gemaakt om ons goed te beschermen vooral tegen de griep, verkoudheden. Een geneesmiddel tegen verkoudheden bestaat nog altijd niet. Toch zijn er een aantal eenvoudige manieren om jezelf er tegen te beschermen.

Het is goed dat we er attent op gemaakt worden,  vooral met de herfst en de winter voor de boeg.  Maar we moeten er geen overdreven angst voor hebben. 

Hulpmiddelen en steungevende tips: eigenlijk gebaseerd op gezond boerenverstand :

- slaap voldoende, minstens 8 h per nacht aan één stuk door.

- voldoende ventilatie in de slaapkamer, zodat je steeds ruim voldoende verse lucht hebt.

- er zijn veel vruchten en groenten die ons imuumsysteem gunstig beïnvloeden, die de zon in ons lichaam brengen door hun grote aanbod vitaminen, mineralen en antioxidanten.

- voldoende hygiëne : handen veelvuldig wassen.  Gebruik zeep, dan was je je handen grondiger met daarna het afspoelen.

- kontakt zoveel mogelijk vermijden met geïnfecteerde mensen, alhoewel we het niet altijd weten of zien, tenzij de verkoudheid zich gemanifesteerd heeft.  Dit is moeilijk haalbaar, juist omdat de incubatie periode onzichtbaar is, maar evenzo infecteerbaar is.

- kleed je naar de weersomstandigheden.

- Je kan ook een halfedelsteen dragen, die passend is voor jou, uitkiezen op deze paginaWeet dat vooral fluoriet virussen doodt.

- Verstuif met een streamer of bamboo of whisper  dagelijks terwijl de kinderen hun huiswerk maken, spelen of TV kijken .... of voor jezelf o.a. pompelmoesolie, doe er voor de gezellige opwekkende geur mandarijntjes bij.  Je kan dit afwisselen met tijm enz...

- Je kan onder je hoofdkussen een welriekend kruidenkussentje leggen met o.a. tijm, lavendel ea...

- drink voldoende, liefst warme dranken.  Meng in warme melk lekkere honing, liever dan suiker.

Nu is er ook de speciale LICHTWESEN WINTERLICHT energetische geurspray met de Engelen ...

Maak ook je edelsteenwater zelf : met edelstenen voor immuumsysteem oa.

 

Edelsteen  als armbandje, hangertje, halssnoer, platte steen.  nachtkastje.  Spoel de fluoriet die je draagt op je lichaam elke dag in koud water. Je kan ook een edelsteen steeds in je omgeving leggen en vooral het edelsteenwater opdrinken. Het edelsteenwater dat je op een veilige, zuivere manier gemaakt hebt. Kies zelf ook een edelsteen uit, die je weerstand verhoogt.

Alle etherische olieën   en/of alle synergieën (mengelingen die al vooraf klaargemaakt zijn)  ook badolie