*ELECTROMAGNETISCHE SMOGG-edelstenen

Zeer actueel is onze bescherming tegen electromagnetische-straling van vele apparaten in onze woning, in kantoor, gsm... 

Weerom met veel elan en tegelijkertijd oogstrelend komt de NATUUR ons te hulp.

Zeg het met een EDELSTEEN ! Je kan ze voor jezelf aanschaffen, als geschenk geven ... in allerlei uitvoeringen : hangertje, knuffelsteen, platte steen, bol, ei, piramide, halsketting, armband, gsm-buddie, bol of knuffelsteen om op nachttafeltje te leggen tussen jezelf en de gsm ...

Vooral aan computer te leggen, alsook aan de T.V., magnetron, radio, boiler, ijskast en diepvriezer, of in elke leefkamer centraal een groter stuk ruw of een grote bol. Kristallen pakken de oorzaak aan in plaats van alleen symptomen te bestrijden. (Enkel bollen en ruwe stenen stralen naar alle kanten)

Electromagnetische smog.

Een verfijnd, maar opspoorbaar energieveld dat een ongunstig effect kan hebben op gevoelige mensen. De smogg is afkomstig van hoogspanningskabels, computers, mobiele telefoons en televisietoestellen.

Alle uitgebreide uitleg over zuiveren van woningen en handelspanden.

Alle uitgebreide uitleg over belastende energieën, entiteiten, negatieve en positieve entiteiten, geopatische belasting: wateraders, aardstraling, electrosmogg.Opmerkelijk werkend tegen de gevolgen van de electromagnetische-stralingen of electromagnetische smogg :

absorberen van : AVENTURIJN ROOKKWARTS

bescherming tegen : AMAZONIET DIAMANT FLUORIET KUNZIET TOERMALIJN

verdrijven van : HOWLIET JASPIS (werkt langzaam) LEPIDOLIET MALACHIET SODALIET

ZWART TOERMALIJN

 

OPSOMMING EDELSTENEN EN VERWIJZINGEN