Doorgeefkanaal van de Engelen in healing - LichtWesen essences en kristallen - Energetische kaarsen engelen - Neuroluingistische meditaties - Mental Coaching ...

Als alle mensen eens konden leven perfect in hun centrum : boordevol levensvreugde, liefde, succes, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust. Als doorgeefkanaal van de engelen gids ik daar graag bij, met de hulpmiddelen in edelstenen, zeker meditatie, vooral LichtWesenproducten, in gezuiverde woning en werkplaats, genietend van rust, harmonie, vrede, stil woordeloos geluk en de terug verworven pure verwondering en blijdschap van een kind dat elke dag in wonderen gelooft. Een droom ? Neen, werkelijkheid na persoonlijke inzet en groeien. Bekom het perfecte evenwicht : fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel !

Kort samengevat in overzicht - met mogelijkheid langere uitleg :) :

- Doorgeef kanaal van de engelen : de Serafijnen,Elohim, Aartsengelen, waarmee jouw beschermengel in voortdurend contact staat, geven mij alle gegevens door die jou zullen helpen op dat ogenblik. Je bent er immers mee bezig hulp te zoeken en/of bij mij te komen... Meer lezen 

- LichtWesen essences zeer uitgebreid door de jaren heen,(tinkturen)-parfums-pluche engeltjes-kaarten-juwelen-kristallen, kortom producten... zeer uitgebreid aanbod, ik bied deze al + 18 jaar aan en werk er al even lang mee !  volledig aanbod bekijken  / Ik ben geïnteresseerd in adviessessie 

- Energetische kaarsen - ingestraalde, gecodeerde kaarsen met engelen energie.  Ik codeer, straal alle kaarsen zelf in. Er zijn Maria kaarsen, wings (engelenkaarsen) vleugels, beschermengelen kaarsjes , T-lichtjes ... Gaan kijken 

- Het energetisch zuiveren van woningen en bedrijven. Hier worden alle negatieve entiteiten uit de woning/werkplaats verbannen door Ingrid.  Je kan deze zuivering ook stabiliseren, door Ingrid gecodeerde kristallen bollen, zodat latere huiszuiveringen niet meer nodig zijn. Meer uitleg / Ik ben geïnteresseerd

- Neurolinguistische geleide engelen meditaties : hier werk ik als volledig doorgeefkanaal van de engelen, speciaal afgestemd op de aanwezige(n) ... je ontspant, laad energetisch op, je kan er weer tegenop ... terwijl je onderbewustzijn echt zeer goed begrepen heeft wat je doorgegeven werd. Mogelijkheden bekijken en meer lezen  nu meditaties volgen.(agenda waar je kan boeken)

Mental Coaching : zeer gericht met jou spreken over het onderwerp dat jij met een kaart van Lichtwesen te kiezen naar de oppervlakte brengt. Ik ga daar zeer diep op in. Met mij kan je ongedwongen over elk onderwerp praten. Het gaat geen enkel onderwerp uit de weg : narcisme - verkrachting - depressie - burn out- gebrek aan eigenwaarde - gebrek zelfvertrouwen - twijfelen aan alles en nog wat ....  Verder kijken   Ik ben geïnteresseerd.

-Therapieën (gebruik ik ook als onderdeel van Mental Coaching en/of onafhankelijk ) :

Advies consult voor gebruik LichtWesen, 

I.E.T. het energetische werk als doorgeefkanaal van de engelen  healing I.E.T.meer weten  In ben geïnteresseerd

Geleide neurolinguistische engelen meditatie : meer uitleg

De webwinkel is speciaal opgericht in functie van Ingrid haar spiritueel gerichte therapieën I.E.T. (Integrated Energy Therapy), Engelen Therapie, Mental Coaching, Engelen- webwinkel om Edelstenen, mineralen en kristallen integreren in je dagelijks leven, HEALING met ENGELEN en KRISTALMEESTER. 

Dit om U toe te laten alle producten van Lichtwesen te kopen en de ruwe edelstenen die wij U aanbieden.

We hebben een aparte website : www.Engelen-levensvreugde.eu voor het nemen van Lichtwesenkaartjes en engelenkaartjes die Ingrid zelf gemaakt heeft, edelstenen en mineralen om de eigenschappen /betekenis edelstenen, zowel als voor decoratie als gezondheidsstenen : gezondheid van lichaam en geest.

Meditaties met integratie Engelenlicht en lichtWesen.

Kopen van speciaal ingestraalde engelen kaarsen, pure engelen energie in onvoorwaardelijke liefde. 

Ingrid codeerde ook glaskristallen bollen als absolute bescherming tegen entiteiten enerzijds, maar anderzijds om ogenblikkelijk en voortdurend dat etherische, pure engelenLicht en de onbegrensde liefde en levensvreugde van de engelen door uw woning of werkplaats te laten vloeien.  Onvoorwaardelijke liefde, innerlijke rust, harmonie en vrede, de onvergelijkbare speelsheid, guitigheid van de Engelen is allesomvattend en jouw gezin omhullend.

Onthoud hieruit vooral dat ons winkeltje op afspraak persoonlijk toegankelijk is. Altijd bereikbaar als webwinkel voor ruwe edelstenen, webwinkel voor de ingestraalde engelen kaarsen en Maria kaarsen, zeker ook als webwinkel voor de gecodeerde kristallen bollen tegen entiteiten.  Ook als webwinkel voor producten en sieraden Lichtwesen.

Het is aangenaam leven en werken in een volledig energetisch gezuiverde leefruimte, werkruimte, slaapruimte ... Eigenlijk een "must", vooral als nu, sinds onlangs, deze energetische zuivering van negatieve energieën, bezwarende entiteiten (dolende zielen, naar het Licht zoekende geesten), sycncroon kan lopen met de neutralisering van de energievretende, ziekmakende aardstralingen, electrosmogg, straling door breuklijnen, ondergrondse wateraders en negatieve vortexen... Nu kan men na een volledige reiniging, zuivering en ontstoring geborgen "thuiskomen" en/of met plezier naar "het werk" gaan. Meer uitleg kristallen bollen, entiteiten, geopatische belasting : breuklijnen, kruisingen ondergrondse netwerken, aardstralen, wateraders en negatieve vortexen. Naast deze reiniging is het plaatsen van een Lichtpoort zeer belangrijk voor U en de entiteiten die op zoek zijn naar het Licht van de Elohim en Serafijnen om hen naar de "overgang" te begeleiden. Zonder die Lichtpoort te plaatsen en te verankeren, dweil je gewoon met de kraan open. Dit doe ik met speciale edelstenen en zelf gecodeerde met engelenenergie ingestraalde glaskristallen bollen, die ik zelf een opdracht geef als Kristalmeester.

Lichtwesen producten
Eén afbeelding is duizend woorden waard : aldus rondom een klein overzicht van hetgeen we in huis hebben om U aan te bieden.  In de webwinkel onder Lichtwesen vindt U alle producten en sieraden (juwelen) van Lichtwesen.


Kom je liever zelf kijken? Dat kan natuurlijk ook !
Hou er wel rekening mee dat we geen "echte" winkel hebben, je kunt gewoon uitzoeken in ons gezellig "engelen en edelstenen kamertje " ..... in 9240 ZELE


Telefoneer, sms of mail maar even voor een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie !
In Liefde en Licht

GSM nr. 0497 793 077    email : deschaepmeesteri@gmail.com