ENGELENKAARS aartsengel Gabriël

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

6 stuks

Beschermengel Gabriël devotie kaars, geeft een prachtig licht effect.

Beschermengel Gabriël Devotiekaars - met een uniek lichteffect
Een kaars opsteken is in vele verschillende tradities een heilige handeling. Het betekent meer dan woorden kunnen uiten. Het is een eeuwenoud gebruik dat mensen kaarsen aansteken in gewijde plaatsen. Je zou je dag kunnen beginnen of eindigen met het heilige ritueel van het opsteken van een kaars, voor een vriend, een overleden persoon, als meditatie of gebed, of voor vrede in het algemeen. Een eenvoudige wegwijzer is alles wat je nodig hebt: kom tot rust en doe het met volle aandacht.Gabriël is de engel van incarnatie, de menswording, van de conceptie en geboorte, en ook van dromen. De aartsengel Gabriël is de verheven boodschapper van het Opperwezen, wiens naam 'Kracht van God' betekent. Vanwege zijn verheven positie worden zijn kaarsen gebruikt bij spirituele gelegenheden, waarbij men het beeld van Gabriël voor zich houdt als punt van aandacht tijdens de gebeden en rituelen. Er wordt gezegd dat degenen die een noveenkaars opsteekt voor aartsengel Gabriël het nieuws krijgen waarop al zo lang gewacht werd. 'O Gabriël, schenk mij wat ik zo innig wens en nederig vraag met dit gebed, voor meerdere eer en glorie en de vervulling van mijn ziel. Amen'.
In schilderijen of Byzantijnse iconen van de "Annunciatie" (aankondiging aan Maria van haar aanstaande maagdelijke zwangerschap, en de geboorte van Jezus 'die de Zoon van de Allerhoogste zal worden genoemd') heeft de engel Gabriël in zijn hand vaak witte lelies of een trompet, als symbool van de maagdelijkheid van Maria. Daarom is het gebruikelijk, wanneer een heilige je wens vervult, om een dankoffer te brengen in de vorm van witte bloemen of door het spelen van mooie muziek voor het altaar.

Branduren per kaars: 62 uur.

100% Paraffine.

Met windvanger en barcode.

Geschikt voor binnen en buiten.

Afmetingen:  14,5x6 cm

Laat zijn kaars branden tijdens Meditatie met Aartsengel Gabriël

Een kaars opsteken is in vele verschillende tradities een heilige handeling. Het betekent meer dan woorden kunnen uiten. Het is een eeuwenoud gebruik dat mensen kaarsen aansteken in gewijde plaatsen.
U zou Uw dag kunnen beginnen of eindigen met het heilige ritueel van een kaars opsteken, voor een vriend, een overleden persoon, voor meditatie of gebed, of voor vrede in het algemeen.
Een eenvoudige wegwijzer is alles wat U nodig heeft: kom tot rust en doe het met volle aandacht.

Gabriel is the angel of incarnation, of conception and birth and of dreams. Gabriel's emblem is the lily, symbolizing conception, and it is Gabriel who instructs souls for the nine months before they enter the world.
The Archangel Gabriel is the exalted Messenger of God, whose name means "The Strength of God".
Because of Gabriel's eminent position, candles are used by spiritual practitioners who wish to keep the image of Gabriel before them as a simple adjunct to their prayers and devotions. It is said that those who light a novena candle to the Archangel Gabriel will receive news they have been awaiting.

O Gabriel Archangel, grant me what I most earnestly desire and humbly ask for with this prayer, for the honor, glory, and fulfillment of my soul. Amen.

When a divine spirit grants your wish, it is customary, to give an offering of some kind in return. Because Archangel Gabriel, the Messenger of God, is generally depicted with white lilies or a trumpet horn, it is considered appropriate to make an offering of white flowers or to play music before the altar a thank-offering.