SHIATSU VOOR PAARDEN

p1010278 [desktop resolutie] (1)_

PAARDEN SHIATSU / SHIATSU VOOR PAARDEN

SHIATSU voor PAARDEN : ter inlichting

Shiatsu is een ontstressende, rustgevende, harmoniserende massage en stretching van het paard en geeft hun natuurlijke rust terug.

Bij shiatsu worden de chakra's in harmonie gebracht met de Aura en de engergiebanen in het lichaam (meridianen)

Voor  shiatsu voor paarden kan U steeds STEFAN bellen op zijn gsm nummer :

Stephan Burggraeve – GSM: 0492/733:773

- E-mail: burggie1974@gmail.com

 

Doe zoals reeds velen : vertrouw hem je geliefde viervoeter toe, hij verzorgt hem/haar met mededogen, met hart en ziel, met berokkenheid en uiterst liefdevol... Je paard houdt van Shiatsu ... Je ziet ze gewoon staan genieten !

Wat is Paarden Shiatsu ?

Paarden Shiatsu is hetzelfde als humane (mensen) Shiatsu. Het einddoel van een behandeling is om het meridiaanstelsel te doen stromen en eventuele blokkades op te lossen. Dit gebeurd onder andere door combinaties van stretchings, duimdruk, handpalmdruk, percusie technieken en nog andere technieken toe te passen volgens de noodzaak van het probleem. Via de meridianen kunnen we zowel het lichamelijke als het geestelijke of mentale aspect van een paard benaderen. Het grote voordeel ten opzichte van mensen is dat paarden "laten gebeuren zonder vooroordelen of beinvloedingen van derden".

Verzorgingsprodukten voor paarden tegen de zomerellende van horzels en vliegen die ganse dagen onze vrienden teisteren. Energetische en emotionele gezondheidsprodukten voor paarden : lichtwesenprodukten en edelstenen. Paard en zijn baasje zijn één, net zoals het baasje en zijn hond. 

Aan het paard zijn karakter, gedragingen en kneuzingen en ziekten vind je veel van het baasje terug. Immers het paard, net zoals de hond, met hun onvoorwaardelijke liefde en trouw nemen veel over en in de plaats van hun baasje.

Trek het beeld van je paard voor je ogen, denk aan hem, vraag met welke samenstelling je het dier het beste kan helpen en neem een kaart van Lichtwesen meesters en engelen  en daarna van edelstenen.

In de paardenstallen kan je ook zeer gemakkelijk werken met Feng shui en ruwe brokken edelsteen.  De algemene fysieke en emotionele gezondheid van je paard en jouzelf als je er verblijft en werkt zal er baat bij hebben.