** Hoe werk ik aan mezelf ?

Hoe ? (**) werk je aan jezelf.  

Het is belangrijk, je bewust te worden van jezelf, jezelf te onderzoeken en er niet van overtuigd zijn dat alle onheil, alle miserie je aangedaan wordt door de boze buitenwereld.  Verantwoordelijkheid nemen voor elke beslissing die we nemen.

Hier is het spreekwoord van toepassing : "als elkeen voor zijn eigen deurtje de straat opkuist, is heel de straat proper."

een aantal voorbeelden:

Beginnen met elke dag te schrijven : "Ik houd van mezelf, ik accepteer mezelf, ik waardeer mezelf.  Ik heb succes, ik ben gezond..."  Kijk dan hoe je lichaam reageert, het lichaam wijst je de weg waaraan je te werken hebt aan jezelf...

Stevig in je eigen schoenen leren staan, in liefde voor jezelf.

Je eigen "zelf" durven zijn, leg al die maskers weg : wees jezelf dat is moeilijk genoeg.  Probeer je niet elke dag te plooien naar wat je denkt dat de ander wil dat je bent, opdat je toch graag gezien zou worden of gewaardeerd.

Als jij jezelf leert liefhebben, accepteren en waarderen zoals je bent, zullen anderen dat ook doen : je oogst wat je zaait.

Dan durf je "neen" te zeggen, dan bepaal je duidelijk je grenzen en geeft die aan, dan ben je je bewust van jezelf en je omgeving.  Dan durf je die allesoverheersende controle los te laten.  Immers "controle" komt voort uit angsten in al zijn gezichten : faalangst, angst om jezelf te zijn, angst om niet geaccepteerd te worden, angst... angst en nog eens angst.

Daarbij heb je hulp nodig : coaching en afsluiten met I.E.T. (Heling met Engelen) met de onvoorwaardelijke liefde van de engelen, waarbij ik hier nu je gids mag zijn naar die bewustwording en "wakker worden" en je mits mijn tekst en uitleg de weg mag wijzen naar een gelukkige, welvarende toekomst.

Hulp bij bevrijding en zuivering van je woning, handelspand etc...

Als je volgens de tekst, herkenning hebt in je eigen situatie en je het gevoel hebt dat er entiteiten in je huis of aura zitten die je lastig vallen en je leven beïnvloeden, denk er dan eens over na wat je in jouw geval kan doen.

De Lichtwesenprodukten kunnen je op weg helpen om aan jezelf te werken.

De gecodeerde glaskristalbol kan je al een heel eind op weg helpen de entiteiten van rond jou en vanuit je woning of je bedrijf te verbannen. Hij maakt hier onmiddellijk een einde aan maken. Gecodeerde glaskristal bollen wijzigen de negatieve energie (belastende) in positieve energie.

Uit respect voor de dolende zielen (entiteiten) die al zolang een weg naar het Licht zoeken laat je buiten een Lichtpoort plaatsen waartoe de dolende zielen toch aangemoedigd worden naar het Licht te gaan.  De entiteiten die de tocht naar het Licht willen aanvatten kunnen dit doen, Aartsengel Michaël is altijd bereid hen naar het Licht te begeleiden.  De entiteiten die niet bereid zijn naar het Licht te gaan, kunnen zich niet meer in jouw huis nestelen.