Heilige Nachten

Over de Heilige Nachten:
De 12 nachten tussen eerste Kerstdag en drie Koningen, waren bij onze voorouders geen nachten maar dagen. In deze tijd werd (zo goed als mogelijk was) niet gewerkt maar gevierd, op innerlijke en uiterlijke signalen gelet en nauw met de familie samengeleefd. De  energie van de ‘Heilige Nachten’ begint op 25 December (1e kerstdag) om 00:00 uur, en eindigt op 5 Januari om 24:00 uur. Daarna is het Drie-Koningen (Epiphania) die ook wel ‘verschijning van de Heer’ genoemd wordt.

Neem dagelijks de tijd voor
– Tijd voor Jezelf
– een moment van bezinning
– Meditatie
– Rust en stilte

Zo kunnen we onszelf makkelijker met ons Hoger BewustZijn verbinden, met de Ziel en nodig de ondersteunende krachten uit, vraag ze om ondersteuning en duidelijke aanwijzingen of antwoorden in dromen of visioenen.

Zelfs in het normale verloop van de dag kunnen we contact met ons innerlijk maken en ons met de energie van het komende jaar, de innerlijke wijsheid en de Ziel verbinden.
Bijvoorbeeld tijdens het koken, bij het schoonmaken, aan het bureau, in de rij voor de kassa, tijdens het douchen, wanneer de kinderen ‘veel geluid’ produceren, op ons werk…

Wanneer we in de natuur zijn ontwikkeld zich een bijzondere kracht!

Tijdens de laatste nacht van de Heilige Nachten (van 5 op 6 Januari) is het raadzaam om je levensomgeving (huis, werk-plaats, etc) en onszelf energetisch te reinigen. Elohim witte kleurstraal en kaarsen U kan ook de witte kleurstraal in olie gebruiken en deze verdampen, heeft een zeer aangename geur.