Workshop engelen helpen altijd !

De engelen helpen je waar ze maar kunnen, na jouw vraag. Ik gids je tijdens onze gesprekken, met veel plezier en humor. Maar jij dient de inspanning te doen om je leven in eigen handen te nemen, terug te geloven in wonderen, terug de blijheid van een kind in jou te hebben...

Als alle mensen eens perfect in hun centrum konden leven : boordevol levensvreugde, liefde, succes, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust.
Als doorgeefkanaal van de engelen gids ik daar graag bij, met de hulpmiddelen in zeker de edelstenen, bijzonder de meditatie, vooral alle Lichtwesenproducten, meer de sublieme coaching, in een gezuiverde woning en werkplaats.
Elke mens volop genietend van rust, harmonie, vrede, een stil woordeloos geluk en de terug verworven pure verwondering en blijdschap van een kind dat elke dag in wonderen gelooft.
Een fantastische droom die we najagen ?
Neen, pure werkelijkheid na persoonlijke inzet en groeien.

Speciale kennismaking in “workshop” gegoten avond en/of namiddag over het belang van in jezelf geloven, van jezelf leren houden en uiteindelijk je hartewens(en) te verwerkelijken.

Gezien het veelal niet nakomen van de geplaatste inschrijving, wordt vanaf nu de betaling van de workshop verwacht voor de datum van de workshop. U bent maar ingeschreven na uw betaling. Er werden verschillende mensen, gezien de limiet bereikt was, teleurgesteld, door het wegblijven van ingeschrevenen.

U kan uw inschrijving bevestigen op deze pagina en hier betalen, op de verschillende U aangeboden manieren. (verzendkosten die automatisch aangerekend worden, worden U onmiddellijk terugbetaald op de dag van de workshop)

De workshop wordt gegeven door Ingrid De Schaepmeester.