LichtWesen : Hoe doe jij dat ? Praktisch gericht

lichtwesen

Gelukkig is er voor elke uitdaging een oplossing! Regelmatig geef ik een workshop/cursusje Praktisch Werken met LichtWesen!  

Elke keer is deze workshop een feest omdat het een hele dag DOEN, DOEN en vooral DOEN is. Niks op je luie stoel zitten en luisteren, gewoon aanhoren en zelf doen ! Hoe wil je anders ervaring opdoen?

Voor iedereen die meer of nog meer met de energieën van LichtWesen wil doen, voor jezelf of voor anderen, hebben we een berg met informatie die het zo makkelijk maakt om de ondersteuning die voor handen is op een heel natuurlijke manier in je dagelijks leven te integreren. Voor zowel huis, tuin en keuken gebruik als voor diegene die het in een praktijk, salon of winkel willen gebruiken!

Versterk je basis, het is zo eenvoudig, bijna onvoorstelbaar simpel.

Wil je weten hoe je de juiste energie kiest voor jezelf of een ander?

Wil je voelen hoe het werkt als je de kristallamp gebruikt?

Wil je ervaren hoe veel gebruiksmogelijkheden je met de Elohim energie hebt?

Wil je ruiken hoe lekker een mengsel kan zijn?

Kom het ervaren op deze DOE-dag !

Deze workshop is voor iedereen geschikt en heeft geen speciale voor-scholing nodig. Omdat het allemaal zeer praktijk gericht is kan iedereen hiermee aan het einde van de dag mee aan de slag!
Vaak zie ik masseurs, schoonheidsspecialisten, therapeuten en coaches op deze dag. Ben jij in een andere sector werkzaam of ben je super nieuwsgierig? Ook dan ben je van harte welkom! 

Volgende cursusdag voorzien tijdens de zomermaanden en de herfst.

 We houden rekening met maximum 10 mensen per keer.

maandag hele dag   10h-16h  LichtWesen Doe-dag  Boek hier
 zaterdag hele dag   10h-16h  LichtWesen Doe-dag  Boek hier

In de prijs alle benodigdheden inbegrepen. Regelmatige pauzes met koffie/thee, edelsteenwater, versnaperingen en als lunch soep en belegd broodje naar eigen keuze.

Indien meer personen zich ingeschreven hebben, zal er in overleg een andere datum bijkomend voorzien worden.