Dagcursus : Manifesteren met Engelen - Engelen helpen altijd !

Engelen helpen altijd -  Manifesteren met Engelen cursus

 

The Secret kennen we bijna allemaal, blijft actueel. Net zoals het manifesteren in dat boek en in andere boeken, ook iets waar veel over gesproken wordt. Maar dan is er de praktijk waar het meestal wel eens tegen kan vallen. Ik hoor zeer vaak dat er wel geprobeerd wordt. Veel komt dan op hun weg, behalve de gewenste uitkomst, of er komt helemaal niks, er verandert niks.

We staan er nooit bij stil, geen seconde !, alhoewel we het wel weten, dat we allemaal elke seconde van de dag manifesteren. Ja, hoe we het ook willen benoemen, we kijken om ons heen en zien eigenlijk al die resultaten van onze eigen onbewuste manifestaties. Raar, beangstigend, realy scary  he, maar wel waar.  Het is het ons ingeprente angstbesef, oorzaak van ons perfectionisme, alles onder controle krijgen dat haaks op de basisprincipes staat van manifesteren : gewoon alles loslaten, meegaan met de flow  ….

 

Tijdens die middag leer je de verschillende fasen van manifestatie en waar het vast kan lopen. Je krijgt inzicht in de logica van het creatieproces : je bent wat je de hele dag denkt !  Door de interactie met de andere aanwezigen en de aanvulling met voorbeelden uit het eigen leven van de trainer waardoor je direct snapt hoe het echt werkt. Vele boeken laten alleen maar het topje van de ijsberg zien… Oh lalà er komt heel wat meer kijken dan enkel het focussen op een wens


"Ik kan iedereen verzekeren dat de wet van aantrekking werkt, altijd en overal."  De vraag is: wat doe je er mee? Neem je het heft in eigen handen ? Bepaal je zelf wat er in je leven gebeurt ?   En neem aan dat je mijn raad volgt : geloof je erin ?  Hoe geloof ik ? Overtuig jezelf : Je bent het waard, je verdient het, om het beste van het beste te ontvangen !  “ Ingrid De Schaepmeester


De engelen helpen altijd, ze zijn zo gelukkig als we hen vragen ons op alle fronten te willen helpen bij het manifesteren. Het speelt voor hen geen rol :  iets simpels is of een grootse wens.   In deze workshop leer je hoe je de engelen, bij elke stap van het proces, kunt vragen jou te helpen, te leiden naar de verwerkelijking van je hartewens.

 

Kijk in onze lijst van cursussen op datum waarin alle cursussen/=workshops opgenomen zijn

 

Er zijn ook de kleine cursusjes als workshop.