2022 ACTIE speciaal

1090_

Vergeet niet ons niet-essentieel winkeltje blijft open, op afspraak. Zowel als het online-winkeltje voor kristal bollen, Lichtwesen producten, edelstenen en hiergenoemde acties

Kaarsen en Huiszuiveringen

De donkere dagen zijn er nog, na de mentaal slopende voorbije volledige lockdown Corona. Ook nu : breng Licht in je woning/werkplek/Studieplek ... Wing kaarsen blauw/roze/groen/grijs en/of moonstone  zijn er terug !,  Net zoals de kleine   engelenkaarsjes, Mariakaarsen  en T lichtjes.

Om nooit meer een huiszuivering, wat toch duur uitkomt, te moeten laten doen en volledig entiteiten vrij te leven, vragen wij uw aandacht voor de door Ingrid speciaal gecodeerde glaskristal bollenU kan ook steeds een afspraak via whattsapp of messenger vragen, dan krijgt U alle uitleg en kan U eventueel overgaan tot de aanschaf van zo'n bol.  Immers, de aanschaf van zo'n glaskristal bol kan in de meeste gevallen de noodzaak van een huiszuivering uitschakelen.  Zo heb je in de meeste gevallen bijna voor de prijs van de huiszuivering een grote, krachtige glaskristal bol ! Bij de codering van een glaskristal bol is eveneens een WING kaars inbegrepen. 

U kan nu uw huiszuivering bestellen 200€ met Gratis een prachtige engelen-vleugel kaars ter waarde van 12 euro. De huiszuivering plan je, afhankelijk van de toelatings verordeningen voor CORONA , (is al gewijzigd, maar we blijven nog voorzichtig plannen) en we ondervonden identiek hetzelfde resultaat : dat het zowel voor de klant goedkoper, comfortabeler als voor mij gemakkelijker uitvoerbaar maar veel geconcentreerder en intensiever werk was op afstand. Daaruit hebben we onze conclusie getrokken :  nog enkel op afstand :  tot en met juli 2022 enkel op afstand !  Dan vindt je allicht een dag vrij om de huiszuivering uit te voeren (ook nodig op afstand). We werken dan immers samen volgens uw tekening elke plaats in uw woning af.          Indien U wenst, ontvangt U een waardebon, om als geschenk te geven voor  verjaardag en/of andere feestdag.

Vergeet niet : HET WINKELTJE IS OOK TOEGANKELIJK PERSOONLIJK, MAAR ENKEL NA AFSPRAAK.

Je kan altijd kontakt opnemen met Ingrid 0497 793077 (indien geen antwoord doe een sms met uw vraag-vanaf Ingrid vrij is, belt ze U of vraag een afspraak voor whattsapp gesprek via email)

Indien verzendingskosten toch aangerekend werden, bij huiszuiveringsactie, worden ze onmiddellijk terugbetaald !
 

HUISZUIVERING ACTIE 2022 (rekening houdend met de Corona crisis maatregelen)

 

KAARSEN (Licht) ACTIE 2022 - WING kaarsen : voor vijf stuks

 
Vanaf

ENERGETISCHE ZUIVERING BEDRIJFSPANDEN ACTIE 2022 (rekening houdend met de Corona maatregelen)