2020 ACTIE speciaal

1090_

Vergeet niet ons niet-essentieel winkeltje blijft open, op afspraak. Zowel als het online-winkeltje.

Kaarsen en Huiszuiveringen

De donkere dagen zijn er nog, en dat samen met opnieuw de bijna volledige lockdown Corona  : breng Licht in je woning/werkplek/Studieplek ... kaarsen blauw/roze/groen en/of moonstone  zijn uitverkocht. De nieuw bestelde lading is nog niet toegekomen. Nu zijn het enkel de kleine engelenkaarsjes, Mariakaarsen  en T lichtjes.

Om nooit meer een huiszuivering, wat toch duur uitkomt, te moeten laten doen en volledig entiteiten vrij te leven, vragen wij uw aandacht voor de door Ingrid speciaal gecodeerde glaskristal bollenU kan ook steeds een afspraak via whattsapp of messenger vragen, dan krijgt U alle uitleg en kan U eventueel overgaan tot de aanschaf van zo'n bol.  Immers, de aanschaf van zo'n glaskristal bol kan in de meeste gevallen de noodzaak van een huiszuivering uitschakelen.  Zo heb je in de meeste gevallen bijna voor de prijs van de huiszuivering een grote, krachtige glaskristal bol ! Bij de codering van een glaskristal bol is eveneens een WING kaars inbegrepen. 

U kan nu uw huiszuivering bestellen aan speciale prijs van 200 euro (zonder vervoerkosten tot/met 15 km) met Gratis een prachtige engelen-vleugel kaars ter waarde van 12 euro. De huiszuivering plan je, afhankelijk van de toelatings verordeningen voor CORONA :  april 2021 enkel op afstand, mei 2021 enkel op afstand, juni 2021 misschien enkel op afstand, juli 2021 misschien enkel op afstand !  Dan vindt je allicht een dag vrij om de huiszuivering uit te voeren (ook op afstand). Indien U wenst, ontvangt U een waardebon, om als geschenk te geven voor Pasen, Moederdag, Vaderdag of verjaardag.

Lichtwesen : Meester nr 12 Lady Nada (vooral tegen de depressies en voor levensvreugde) met korting tot en met 30.04.2021

Zo ook het gegeerde, wondermooie zielekristal !

Lees alles aandachtig. U kan steeds contact opnemen met Ingrid 0497 793077 (indien geen antwoord doe een sms met uw vraag-vanaf Ingrid vrij is, belt ze U of vraag een afspraak voor whattsapp gesprek via email)

Indien verzendingskosten toch aangerekend werden, bij huiszuiveringsactie, worden ze onmiddellijk terugbetaald !
 

HUISZUIVERING ACTIE 2021 (rekening houdend met de Corona crisis maatregelen)

 

KAARSEN (Licht) ACTIE 2021 - MARIA Blauw 2st - 30%

 

Beschermengel KAARSEN (Licht) ACTIE 2021 - 2 Sets=8stuks - 15 %

 
Vanaf

ENERGETISCHE ZUIVERING BEDRIJFSPANDEN ACTIE 2021 (rekening houdend met de Corona crisis maatregelen)