"KINDEREN" OVERZICHT

3_

Hier bijeengebracht, een overzicht van alles (producten met uitleg) wat voor kinderen te krijgen is LichtWesen : speciaal om hen te helpen in alle dagelijkse omstandigheden : het helen en ontdekken van het Innerlijke kind - troost (bij verhuis, scheiding...) - geborgenheid - verdriet - hulp bij leren - hyperactiviteit - schuchterheid - angsten - bescherming - ...

kijk ook bij Lichtwesen voor aartsengelparfum, en bij Lichtwesen relax voor het kind : zelfvertrouwen, eigenwaarde, tegen pesten, bij overactiviteit en concentratiestoornis, angsten .... samen met edelstenen ...
Zeker de met Engelenlicht ingestraalde hangertjes de ISI engeltjes ! Ze zijn er gek op... Ook de kleine glaskristal bol om goed te slapen.

Zeer jonge kinderen zijn nog zeer gevoelig en kennen de wereld van de Engelen ... Oudere kinderen vallen erop terug en blijven de omhulling door de engelen prettig vinden als ze er van kleins af mee vertrouwd bleven. 

Onze kleintjes zien ook bepaalde energievormen (entiteiten) en wenen dan meestal, omdat dat hen niet vertrouwd is en ze er bang voor zijn, met reden.

Leren omgaan, werken en genieten van de "hulp uit de hogere geestelijke wereld "

Hoe luidt het gezegde ? "Jong begonnen is oud gewonnen !"

Ik breng hier zoveel mogelijk onderwerpen, die uw bezorgdheid kunnen tegemoetkomen, onder uw aandacht.  Voor alles is een oplossing. 


Een topper zijn de pluche engeltjes : Knuffelengel van Lichtwesen, Beschermengeltje van Lichtwesen,

Kinderen houden van edelstenen en engelen, laat ze hun hartje ophalen.alle edelstenen nog in koopjes - 40%

Leg op het nachtkastje van je kind, en bij babietjes, aan de voetjes in het bedje en in de wieg een "ruwe rozenkwarts" Het is de edelsteen van aartsengel Chamuël, pure onvoorwaardelijke liefde.

 

Knuffelengel 30cm Lichtwezen

 

Beschermengeltje pluche van Lichtwesen

 

Wens-Engeltje/Bemoedigings-engeltje pluche van Lichtwesen

 

Succes-Isi engeltje- Lichtwesen

 

nieuw begin-Isi engeltje - Lichtwesen

 

hartengeluk-Isi engeltje - Lichtwesen

 

Bescherming-Isi engeltje

 

Beschermengel Kristal

 

Relax tinctuur/essence LichtWesen

 

Reizen tinctuur

 

Elementen-Balans -essence (ook als kristal)

 

Sterntaler Essence

 

Be Present Essence