NOVEMBER 2020 - MENTAL COACHING / LICHTWESEN / ACTIE HUISZUIVERING

theelichten_

De onlinewinkel 24/7 blijft open in deze Corona-tijd, ook voor videocall-sessies.

CORONA is weer fel opgeflakkerd - tijd die we allen terug in ons kot moeten blijven, bruusk afgesneden van onze dierbaren, op één na alle sociale contacten, overgeleverd aan de angst  ...  Het is nu met het begin van de donkere dagen, echt noodzakelijk toch zoveel mogelijk een gecodeerde kaars te branden zodat de engelen in jouw woning aanwezig zijn. Nu kan je theelichtjes per zak laten coderen. We maken het gezellig in huis.

Houd nu vooral van jezelf en wees lief voor jezelf, dan straalt dat uit naar allen die met jou verbonden zijn.  Er zijn de whattsapp sessies mental coaching zodat je niet afglijdt in angst, zorgen ... (aparte pagina)

Gebruik zoveel mogelijk je parfums Lichtwesen en de bijzondere MIXEN (aartsengelen en als aardengel vooral Lucht, deze laat dat piekeren ophouden) en laat de etherische olie Elohims (vooral roze, blauw, zilver en wit...kijk naar hun eigenschappen)  van Lichtwesen verdampen in huis, nu ook veelal bij verplicht telewerken onze werkplaats.

Er zijn momenteel zoveel mogelijkheden, laten we ze gebruiken.  U kan ook samen met de kinderen een engelen meditatie aanvragen. Dit dan via whattsapp.                                                       Op die manier leren zij ook zorg voor hun lichamelijke,mentale en spirituele lichaam te krijgen en worden ze heel rustig, omdat ze zich veilig en geborgen voelen.

Kijk ook meteen eens naar alle mogelijke voorzieningen waarop de diverse Lichtwesenproducten hulp kunnen bieden voor jou, je partner, je kinderen ...

Speciale actie huiszuivering  (aparte pagina)

Aanschaf van de glaskristallen gecodeerde bol. Hij doet zoveel meer dan je woning/werkplek zuiver houden : je brengt de engelenenergie en liefdevolle sfeer binnen het bereik van je gezin, je collega's, je werk.  Een speciaal geschenk voor je gezin en/of voor jezelf. Ga hier naar de pagina.

 

Theelichtjes coderen - door ons aangekocht in grootwarenhuis -Nu speciale actie

 

Theelichttray Spaas 6h 30 stuks geur vanille

 

Theelichttray Spaas 6h 30 stuks geur jasmijn

 

Theelichttray Spaas 6h 75 stuks geurloos

 

Theelichtjes zak Spaas 6h 70 st

 

Theelichttray Spaas maxi, brandtijd 10h, 10st 25 euro

 

Everyday : Theelichtjes 6h 100 stuks

 

U laat eigengekochte theelichtjes coderen

 

U laat eigengekochte theelichtjes coderen