MEI-JUNI 2019 - BLIJF OP ONTDEKKING IN 2019

  zo blijf je altijd op de hoogte. Vooral in verband met de verschillende workshops !

Er zijn voor december verschillende workshops voorzien. Allen gaan ze over zeer dagelijks voorkomende onderwerpen als Angst, Rouw en Verlies, je Beschermengel, je Innerlijke kind ...  Er is voor elk wat wils. Wie het schoentje past trekke het aan en komt luisteren en kan altijd eens rondneuzen in het agenda

 Speciaal is de rubriek LichtWesen voor verschillende thema's, specifiek voorkomend in ons dagelijks leven. Kijk maar hier : zoals helen van het innerlijke kind, noodgevallen, in beroepsleven, in relaties .....

 

 

Nieuw zijn de samengebracht LichtWesen energetische producten per groep van gebruik samengebracht : relaties-kinderen-noodwendigheid-reiniging .... Hier is verschrikkelijk veel werk in gegaan.

Speciaal LichtWesen : Energie van deze tijd. Met ook speciale doe-dagen om de producten van Lichtwesen beter te begrijpen en toe te passen. thema : Hoe doe jij dat ? terug in het najaar zeker. Houd het agenda in de gaten.

Hier vindt U alle mogelijke geschenken, groot en klein. Ook voor jezelf nu eindelijk eens die ruwe edelsteen aankopen ?  Kijk ook in het "koopjeswinkeltje" edelstenen en engelen  aan kortingen 40%. 

 

 

Nu hebben we tijd, of maken we eens tijd voor onszelf en onze thuis : workshop huis zuiveren ...   Het is eigenlijk geen moeite, maar een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Leerrijk door de ervaringen van anderen.   Zo betonen we aan onszelf : Ik houd van mezelf en ik reinig mijn huis zodat het een waarlijke thuis wordt.   

We kijken steeds uit naar een prachtig geschenk voor een verjaardag,  feestdagen ...  Ook onszelf mogen we eens extra verrassen met een proficiat, je verdient het, gekoppeld aan een mooi geschenk ...

Voor de kinderen, de knuffel engeltjes in pluche van Lichtwesen.

Geef eens een geënergetiseerde engelen kaars als gegeerd geschenk voor alle gelegenheden : breng de engelen energie en speelse engelen sfeer in je huis !

Alle sieraden van LichtWesen, met vooral de Snelle engel, Lichtengel, Elohim engelen, bedels, zirkonia van de Elohims en de kristal van LichtWesen !

de Nieuwe Tijds Sieraden : "Hier ben Ik" thema van Lichtwesen, zijn onwaarschijnlijk mooi en krachtig.

 

Zoveel leuks te ontdekken via het agenda !  Er is van alles te doen, waarbij we rekenen op U.

Als alle mensen eens konden leven perfect in hun centrum : boordevol levensvreugde, liefde, succes, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust.
Als doorgeefkanaal van de engelen gids ik daar graag bij, met de hulpmiddelen in zeker edelstenen, bijzonder meditatie, vooral Lichtwesen producten, sublieme coaching, in gezuiverde woning en werkplaats, genietend van rust, harmonie, vrede, stil woordeloos geluk en de terug verworven pure verwondering en blijdschap van een kind dat elke dag in wonderen gelooft.

Een droom ? Neen, werkelijkheid na persoonlijke inzet en groeien.Wij stellen U de zeer kunstig uitgevoerde engelenkaarsen voor, evenals  Maria kaarsen. Deze werden allen door Ingrid ingestraald met de 12 kleurstralen van de Elohim en Serafijnen. Deze kaarsen kan U allen hier bekijken ! Uniek ontwerp en aansprekende, hartverwarmende uitvoering.