Cursus LichtWesen - KORT

boek

CURSUS Lichtwesen leren kennen in samengevatte vorm voor nuttig gebruik : LichtwesenMeesters, Lichtwesen Aartsengelen, Lichtwesen Aardengelen en Lichtwesen Bijzondere

Alle cursussen Lichtwesen worden zeer ernstig gegeven, maar toch met humor en doorspekt met wedervaren uit de jarenlange praktijk. Elke cursus Lichtwesen is boeiend. De cursussen Lichtwesen zijn zeer omvattend en omvangrijk. Vandaar de Lichtwesen gegevens in verschillende delen gegeven worden.

Lichtwesen praktijk kan niet zonder Lichtwesen cursus, die je weg gemakkelijker maken, omdat de Lichtwesen cursus gegeven wordt door iemand die met Lichtwesen dagelijks werkt. Je kan natuurlijk zelf de Lichtwesen leren kennen, maar zonder wedervaren is dat door de veelheid aan aanbod en het voortdurende evolueren van de Lichtwesen produkten bijna onoverkomelijk geworden.

Deze cursus Lichtwesen omvat 8 lessen, elke week één les. Maandag voormiddag 9-12 h

overzicht van de Lichtwesen Produkten ..Hoe zoeken we ze uit ?

dieper ingaan op de Lichtwesen Opgestegen Meesters, niet uitgebreid 

dieper ingaan op de Lichtwesen Aartsengelen, niet uitgebreid 

dieper ingaan op de Lichtwesen Aardengelen of Integratie essences, niet uitgebreid 
leren pendelen en toepassen van de Lichtwesen Opgestegen Meesters-Aartsengelen en Aardengelen

Data worden voorzien volgens voorkeur van de cursisten op een informatiedag, waarop de ingeschreven cursisten uitgenodigd worden. Bij aanvraag van minstens 3 personen wordt een cursus voorzien.

Aan te kopen zijn de praktische boeken van Lichtwesen : Lichtwesen Hulp uit de hogere Gestelijke wereld, Lichtwesen Aartsengelen en Aardengelen . Dit zijn naslagwerken waarop de cursus gebaseerd is en waarin gemakkelijk alles kan teruggevonden worden bij gebruik van de Lichtwesen. Alle boeken zijn hier verkrijgbaar.

 

Therapieën waarin de LichtWesen gebruikt worden

 

Engelen Als Levensbegeleiders

 

Hulp Uit De Hogere Geestelijke Wereld

 

De Elohim

 

Kaartenset met boek

 

Cursus LichtWesen UITGEBREID -van 7.01.2019-3.06.2019 - 16 lessen

 

Cursus LichtWesen KORT- van 10/06/2019 - 9/09/2019 - 8 lessen

 

Cursus LichtWesenElohim - van 16/09/2019 - 7/10/2019 - 4 lessen