WORKSHOP en/of ENGELEN-PARTY

ang2-x
Nodig de Engelen gerust in volle getale bij je thuis uit...

Het is een gezellige en liefdevolle manier om grondig kennis te maken met de Engelen, met ons ontzaglijk en rijk erfgoed, bij jezelf thuis, met vrienden, familie en kennissen.

De Engelen-party kan ook aangevraagd worden om ten huize van Engelen-Levensvreugde door te gaan.
Hoe kun je een Angel-Party zelf organiseren? Dat is heel simpel...

Even contact opnemen via Mail : geef aan welke Engelen-party je wilt geven.

Een Engelen Party kan worden gegeven voor groepen van minimaal 6 tot maximaal 14 personen, afhankelijk van de ruimte.

Wanneer het een vrijgezellen-party betreft wordt voor de aanstaande bruid/bruidegom een speciale 'Zegening' gegeven door de Liefdesengelen, Aartsengel Chamuel en de Elohim van de roze kleurstraal.

De Engelen zijn zo gelukkig als ze voor jou een bewust, waardevol gezelschap voor je kunnen zijn bij elke stap in je leven ...

Als gastvrouw of gastheer geniet je meteen van een paar leuke bijkomstigheden, waaronder:

•Zelf 'gratis' deelnemen aan de betreffende workshop van je keuze

•Je huis of locatie wordt liefdevol doorstroomd, gehuld en omringd met pure "Engelen energie"

•De Engelenenergie is daarna nog dagenlang voelbaar aanwezig in het huis en de kamers.

Welke "Engelen-party" ? :

Workshop "Engelen" integreren in je dagelijks leven : ook bij jou thuis als "Engelen-party"

Deze workshop is met engelen leren omgaan, ze betrekken in je dagelijks leven zowel thuis als in je werksfeer. Het brengt je in kontakt met je beschermengel, evenwel als met de aartsengelen.

Hierin wordt je wegwijs gemaakt, over je twijfels heen getild "of je het wel goed doet", de onverbrekelijke band van de natuurwezens (elfen, engelen, elohim, edelstenen en ja, wijzelf ).

Workshop ENGELEN en EDELSTENEN, hun ressonantie van trilling op elkaar, verweven met elkaar, de vruchten van Moeder Aarde en de Hogere Spirituele Wezens, Verbinding van Hemel en Aarde. Boordevol onvoorwaardelijke liefde wachtend op onze toenadering tot hen om hen in ons leven toe te laten... om ons te helpen, te leiden, onze zorgen en verdriet over te nemen en te lenigen. Graag, dolgraag in ons dagelijkse leven binnentredend op elk moment van de dag en nacht klaarstaand om ons te helpen, te leiden, te beschermen en te troosten. Geborgenheid gevend door hun alom zijnde, onmerkbare aanwezigheid en leniging...

Duur ongeveer 3 h

kostprijs per deelnemer 50 Euro daarin zit besloten voor elke deelnemer een ingestraald "Engelen-kristal" dat tijdens de workshop gebruikt wordt.

Er kan na afloop voor elke deelnemer een Engelen-kaart genomen worden met specifieke uitleg "waarom" die kaart als leiddraad voor de in te slagen weg .... Meerprijs is per deelnemer 10€

Bij afstand van meer dan 20 km worden vervoerkosten gerekend.Workshop "MANIFESTEREN MET ENGELEN" : ook bij jou thuis als Engelen-party ?

Manifesteren is belangrijk ! Waarom ? 

duur  4 h - kostprijs 60 euro/per persoon

Jij alleen weet wat je wilt verwerkelijken in het leven, jij alleen kent je droomwensen. Maak geen Luchtkastelen, maar realistisch bereikbare doelen. Zijn ze onmogelijk volgens jou ?

Met de Engelen aan je zijde, volledig geïntegreerd in je leven van elke dag, is niks onmogelijk.

De meeste mensen hebben problemen, of het nu financieel, relationeel, maatschappelijk of persoonlijk is. Wordt je ervan bewust dat je deze problemen echt allemaal zelf hebt gecreëerd.

Het is een gevolg van ons gedachtepatroon, ons gedragspatroon : aangeleerd gedrag volgens onze opvoeding, onze familie erfenis, alle doctrines op school, jeugdbewegingen …..

Het creëren van deze problemen komt omdat wij, de levende zielen op Aarde, niet duidelijk stellen, visualiseren en zelfs weten, wat we graag in ons leven zouden willen creëren… Integendeel, we zijn teveel bezig met datgene “wat we NIET willen”, affirmeren we wat we NIET willen, meest geleid door onze ingeprente overtuigingen geleid door angsten, twijfel en emoties.

WE ZIJN GEPROGRAMMEERD OP NEGATIVITEIT : DE ALLESOMVATTENDE NOEMER VAN ANGST in al zijn gezichten en vormen.

JIJ KUNT JE DROOMWERELD SCHEPPEN !!!


Workshop: een Engelen-visiebord maken

Vraag de Engelen je dromen te verwezenlijken tot doelen

Afsluiten met Engelen-Chakra healing

Het visiebord wordt gemaakt op A-3 formaat, zodat je deze thuis kunt ophangen of plaatsen.

Wanneer je elke dag je wensen gevisualiseerd op het bord ziet, zul je merken dat je leven positief gaat veranderen.

Wij zorgen voor het bord.

Wat je zelf voor zorgt zijn foto's, plaatjes, artikelen, en alles wat je in je Visiebord (je toekomstige leven) wilt hebben, ook kol etc....

Denk hierbij niet alleen aan plaatjes van je droomhuis, je wagen, en dergelijke, maar ook aan wat je op gebied van je beroep wilt, je kinderen … Juridische problemen die opgelost worden…

Droom je al jaren van een eigen bedrijf, of een praktijk...


Tijdsduur van deze cursus/workshop is circa 5 uur

Deelnamekosten a 75,00 per persoon, inclusief visiebord.

Er kan na afloop voor elke deelnemer een Engelen-kaart genomen worden met specifieke uitleg "waarom" die kaart als leiddraad voor de in te slagen weg .... Meerprijs is per deelnemer 10€ (enkel namiddag workshop)

Bij afstand van meer dan 20 km worden vervoerkosten gerekend.