VORIGE : WAT IK WIL, DE VOLGENDE STAP

Wat ik wil, de volgende stap

 

Wat nu is:

Reiniging en Visioenen, daar draait het nog steeds om. Sinds weken zijn mensen met intensieve innerlijke processen bezig (zelfs wanneer zij dit zelf niet waarnemen of dit als zodanig onderkennen), waarin achterhaalde patronen, overtuigingen, voorstellingen en Karmische conflicten zich zullen laten zien en verandert willen worden. De innerlijke processen kosten veel energie en kracht en daarbij komt nog dat er vandaag de dag veelvoudig uiteenlopende opdrachten vervuld moeten worden die amper onder één noemer geschaard kunnen worden. Zo kan het dat je vervolgens (weer) op het volgende punt komt: “Het is me te zwaar, ik heb hier geen zin meer in, ik kan het niet meer opbrengen.”

Wanneer je jezelf toestaat jezelf moe en uitgeput te voelen, wanneer je jezelf tijd om uit te rusten, voor ontspanning en meditatie gunt, wanneer je je regelmatig met de bron van innerlijke kracht verbindt, kom je vaak tot een verrassende conclusie: Deze opdracht liet zich makkelijk en probleemloos voltooien met onverwachte oplossingen!

Kies je ervoor om de signalen van je lichaam en energiesysteem te negeren dan kun je deze tekenen ervaren die je uitdagen beter te luisteren en meer rust en ontspanning te vinden:

Uitgeputheid, vermoeidheid en een verlammend gevoel van zwaarte, overbelasting, faalangst – of het gevoel een mislukking te zijn – treurigheid, radeloosheid en depressieve stemmingen.

Er zijn echter ook fasen waarbij de energie voortstuwt en we in een ontspannen houding veel werk verzet krijgen, deze wisseling stopt met de tijd.

In deze tijd borrelen ideeën op, maar laten zich nog niet realiseren. We moeten alles opnieuw bekijken, een andere invalshoek proberen of wat verbeteringen aan ons plan toevoegen of het plan schrappen.

Veel mensen ervaren op dit moment problemen met knieën, heupen, andere gewrichten, rug en/of allergische reacties. Sommige worden plots ernstig ziek.

 

Wat begint:

 De tijd om in actie te komen begint weer, de volgende stappen laten zich zien en willen gezet worden. Projecten schieten weer op en alles loopt weer, sommige opdrachten naderen zelfs de eindstreep. Begin niet met teveel tegelijk, versnipper je aandacht niet maar kijk heel goed naar wat NU je aandacht verdient en werk alleen aan die projecten die nieuwe structuren in je leven brengen, projecten waar je volledig achter je eigen waarheid staat (zelfs wanneer die mening niet door omstanders gedeeld wordt!) Laat jezelf niet versnipperen met een beetje aan dit werken en een beetje aan dat….. Houd je FOCUS en doe desnoods 1 ding tot het klaar is of je niet verder kan voor je aan het volgende begint.

 

 

Wat we kunnen doen:

Om het lichaam te ondersteunen moeten we het veel rust en zachte, vloeiende bewegingen gunnen. Het is daarbij belangrijk om het lichaam, het energiesysteem alsook de ruimte en de projecten energetisch te reinigen (bijvoorbeeld met Raumlicht). De helderheid is ook in ons denken vereist; steeds wanneer we duidelijkheid in de volgende stap willen hebben dienen we onszelf de vragen te stellen: ”Wat zou ik doen als geld geen rol speelt? Wat beperkt mij op dit moment? Wat heb ik nodig om mijn visie/opdracht te verwerkelijken? Heb ik dat echt nodig of is het slechts een excuus om te blijven uitstellen en zou ik het nu ook kunnen?

Let goed op je gedachten, steeds wanneer het zinnetje “dit wil ik niet (meer)” voel dan goed wat je niet (meer) wilt en wat zou je er dan voor in de plaats willen? Deze gedachten zijn de wegwijzers van je onderbewustzijn en je ziel en daarmee een belangrijke basis voor visioenen en aankomende opdrachten. Sta jezelf toe om te dromen, maak tijd voor je hartenwensen en

mediteer!

 

 

Advies:

Deze tijd is reiniging essentieel, de Witte en Violette straal van de Elohim zijn hier uitermate geschikt voor. Stel je voor hoe de Witte straal van de Elohim je lichaam reinigt en verheldert. Dan vloeit de Violette straal er als aanvulling bij. Laat nu de beide stalen wanneer ze je lichaam en energiesysteem gereinigd hebben verder vloeien om de ruimten in je (hele) woning te reinigen, alle kamers waar je eventueel alleen verblijft EN alle ruimten waar je in gezelschap vertoeft.

Deze 2 stralen kunnen je projecten opschonen en naar een hoger plan tillen, bijvoorbeeld door ze uit te nodigen in een visualisatie van je project of door de essences op een papier te verstuiven waar de naam of omschrijving van je project opstaat.

 

Ondersteunende LichtWesen energieën: Nr. 58 Witte straal van de Elohim, Nr. 61 Violette straal van de Elohim (reiniging en verheldering tot in de diepste laag), Meester Nr. 9 Orion (visioenen)

 

© LichtWesen – Petra Schneider – Pfungstadt 2013

Vertaling door Erica Hooft