FENG SHUI EN ENGELEN !

naamloos meisje_00
De Engelen versterken de kracht van Feng Shui nog meer.  Verenig beide.

Voor meer geluk thuis of op de werkplek kun je jezelf omringen met gezonde, vitale en kwalitatief hoge Chi/energie.

Feng Shui kan daarbij helpen.

Feng Shui schept harmonieuze Chi binnen jouw woon- en werkomgevingen en zorgt er voor dat de ruimten goed aanvoelen, er mooi uitzien en veel positieve gebeurtenissen voor je aantrekken!

De Engelen kunnen de kracht van Feng Shui nog meer versterken. Engelen zullen je, nadat je het gevraagd hebt, helpen met zaken gerelateerd aan je gezondheid, relaties, financiën of carrière. De Engelen zorgen ervoor, samen met jouw vertrouwen in hen, dat al je twijfels, angsten en blokkades worden opgeruimd. Zo ervaar je dat er onmiddellijk veranderingen in je leven optreden en dat je sneller kunt groeien, je authentieke zelf durft te zijn en je dromen gaat realiseren.Engelen en Feng Shui zijn in één zin samen te vatten : "made in heaven".Engelen (hulp van de hemel), Feng Shui (hulp van de aarde) daarbij jouw goede intenties en inspanningen vormen samen een krachtige drie-eenheid HEMEL-AARDE-MENS.

Maak gebruik van deze kracht en ervaar de vreugde en hernieuwde vitaliteit, die komen met de verbeterde ‘Chi’ energie in je ruimte en in je leven.
In 2012 al, hebben de Engelen ons aangemoedigd om een simpele, zachte maar krachtige vorm van Feng Shui te creëren, die perfect in het Aquarius tijdperk past. In het Aquarius tijdperk kunnen we energie sneller aanvoelen. We zijn ons heel bewust van stemmingen en sferen rondom ons en hebben algauw last hebben van onbalans in ons huis. Met deze gegevens rekening houdend, ontstond een behoefte aan het scheppen in ons eigen thuis van een zuivere levensenergie die de harmonie in de omgeving : onze woning, onze werkplek onmiddellijk herstelt, zodat we volledig ondersteunt worden vandaaruit om bij te dragen aan ons geluk, succes en vooral gemoedsrust in alle chaos en stress om onze woning en werkplaats heen.Het resulteert in een unieke combinatie van oeroude kennis over de invloeden van de magnetische, liefdevolle Moeder Aarde en de helende energie van de Engelen, steunend op onvoorwaardelijke liefde voor ons. Samen vormen ze een nieuwe absoluute kracht die je, vooral nog versterkt door edelstenen, op een zeer eenvoudige manier in je huis, je werkplaats kunt integreren voor meer licht, innerlijke rust en harmonie.Zo zal een gecodeerde kristal-glazen bol, ingestraalde kleurstraal kaarsen, edelstenen en vooral de edelstenen bollen, een voortdurende stroom van helende, onderbouwende energie door je woning laten stromen.Voor meer inlichtingen over het zuiveren van je woning, kan je ook inschrijven op de speciale "gratis" workshop en ook elke zaterdagnamiddag inlichtingen vragen.
 

Windorgel Engel Paars (Violet en Magenta) /Angel Star-Feng Shui-Gecodeerd

 

Windorgel Engel Blauw / Angel Star-Feng Shui-Gecodeerd