• Beschrijving

Gute stimmung (geurspray)

Een engergetische douche

We weten allemaal dat de situatie: we gaan een kamer waar "dikke lucht" heerst wanneer strijd is gevochten of iemand verspreidt onaangename stemming. Soms is er verdriet of stress in de lucht. Dit maakt ons te creëren, omdat de oorzaken zijn in het energetische gebied en zijn dus niet "tastbaar."

Deze energetische dissonance kan worden verduidelijkt met de nieuwe reiniging Spray "goed humeur": gewoon spuiten in de kamer of op voorwerpen. Zelfs als je je ongemakkelijk voelt, zoals na een bezoek aan het ziekenhuis of na een verblijf in de menigte, spuiten over het hele lichaam kan energiek te reinigen. Veel proefpersonen ook gebruikt om te verduidelijken hotelkamers en bedden. Het is ook geschikt voor regelmatige energetische reiniging.

Wie wil eindigen met het oude jaar en  zich in het nieuwe jaar positief wil richten, kan gebruik maken van "goed humeur" voor het reinigen en harmoniseren. Zelfs tijdens de kerstvakantie, andere feestdagen, wanneer de spanningen vaak voorkomen in gezinnen, kan de nieuwe energetische reiniging spray letterlijk worden gebruikt om "goed humeur" voor iedereen te bewerkstelligen.

 

Inhoudelijke energieën: elohim wit, Violet, magenta; Seraphis Bey, Maria, Michael, Kristall

 

Met een lichte citrus geur.

 Als etherische olie. Neem een olie, liefst citrusgeur en doe daarin een paar druppels van deze geurspray, die kan U verdampen in de ruimte