• Beschrijving

IK GA DOOR !   = I’m take off! = ich starte durch !

Als je iets in je leven wilt of moet veranderen, heb je energie nodig. De energiespray "I'm take off" activeert de energiestroom en ondersteunt je bij het heroriënteren van jezelf. Het wekt vreugde in ontdekking en creativiteit, opent nieuwe perspectieven en bevordert realistische beoordelingen. Je kunt ook zien welke manier het beste bij je past. Velen krijgen nieuwe moed en zijn bereid onbekende paden te bewandelen. Ze ontdekken kansen waar ze eerder niet eens aan durfden te denken.

Deze essence ondersteunt in veranderingssituaties. Vooral wanneer externe omstandigheden het onmogelijk maken om door te gaan zoals voorheen, helpt de energie jezelf te bevrijden van de schok, tijd te nemen voor ontspanning, terug te kijken en de beperkingen van eerder denken op te lossen. Gebruikers kunnen achteraf zien wat er eerder mis was en wat ze willen veranderen. Tegelijkertijd wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is, wat ze bewaren en aan welke gebieden ze meer ruimte willen geven.

Velen melden dat ze zich alerter en fit voelen met deze energiespray, toekomstige taken beter kunnen structureren, prioriteiten kunnen stellen en verbaasd zijn hoeveel ze plotseling aankunnen en kunnen beginnen.

·        Ga door met hernieuwd momentum. Om resoluut en moedig te handelen.

·        Als je moed nodig hebt, iets wilt veranderen, iets nieuws wilt beginnen of betere voortgang wilt maken in een eerder project

·        Bevrijding van blokkades en belemmerende gedrags- en denkpatronen

Energieën inbegrepen : elohim Turkoois, blauw,rood en goud. Scheppingsstraal (Serafijn) rood, Aardengel Water en boom, Aartsengelen Chamuel en Michael; Meesters Orion, Kuthumi en Hilarion.