• Beschrijving

Jaarmix 2021         (nr.42 Jahresmischung 2021)

"Je eigen leven en de wereld bewust vormgeven" is het thema van de jaarlijkse mix en de Bead 2021. De energieën die erin zitten begeleiden je door het proces van verandering en ontwerp. Ze helpen om te stabiliseren, om discrepanties, ontevredenheid en wensen duidelijk te herkennen, om een duidelijke visie te ontwikkelen en om de stappen te zien die nodig zijn voor een verandering. Ze moedigen aan om realistisch te zijn, te erkennen wat er mogelijk is en wat de veranderingen op korte en lange termijn teweeg zullen brengen. Jaarlijkse spray en bead versterken de energetische aanwezigheid.

Liefde, dankbaarheid, plezier en gemak zijn de peilers van ons leven, de ondersteuning van de Jaarmix 2021 helpt je om meer bewustzijn in deze gebieden te ontwikkelen. Ze versterkt de reeds aanwezige talenten en ervaringen waar we op kunnen bouwen en laat je IN-zien waar je aandacht op gevestigd zou mogen zijn.  Is er ook in prachtige bedel turkoois met goud.

Energiespray en bead helpen ook om keer op keer te pauzeren, ons te oriënteren en te kijken of de gebeurtenissen en bevindingen onze wensen, doelen en vervolgstappen hebben veranderd. 

De jaarlijkse energie geeft je de kracht om voor jezelf, je waarden en je visies op te komen, ongeacht wat anderen zeggen. Je herkent je capaciteiten, ontwikkelt ze en gebruikt ze. Hierdoor ontstaan kansen die voorheen niet zichtbaar waren.

De energie van de jaarmix is beschikbaar als energiespray en als kraal in  turkoois-goud . De kraal werkt permanent tijdens het dragen en kan ook in de volgende jaren worden gebruikt.

De jaarmengeling kan het hele jaar door gebruikt worden of specifiek in de fasen waarin ondersteuning nodig is. De onderwerpen van 2021 zijn actueel vanaf oktober 2020 en tot maart 2021 overlappen de energieën van beide jaren. Daarom kunnen beide jaarmengsels gedurende deze tijd worden ingenomen, zelfs tegelijkertijd.

In de jaarmix 2021 werken de Elohim-stralen goud en blauw, de witte scheppingsstraal, Hilarion, Orion, Kuthumi en Sanat Kumara, evenals de energie van Michael, Zadkiel en vuur.

Ook in bedel

 Hoe de individuele energieën werken:

Visioenen om het leven en de wereld vorm te geven

Nr. 16 Hilarion: herken en neem je plaats in; Heroriëntatie
nr. 9 Orion: duidelijkheid in situaties van verandering; Ontdek kansen; Intuïtie versterken
nr. 55 Elohim blauw: Herkennen wat er nodig is om een ​​gezonde orde te scheppen
Blokkades opheffen, jezelf bevrijden van besmette locaties

nr. 25 Michael: Jezelf bevrijden ; Het versterken van iemands ware wezen
Nr. 70 Scheppingsstraal wit: verduidelijking, bevrijding van stressvolle energieën op alle niveaus
Vaardigheden ontwikkelen en gebruiken, tot bloei komen

nr. 29 Zadkiel: Uw potentieel herkennen en uzelf ontwikkelen
nr. 64 Elohim goud: uw gaven gebruiken om actief uw leven en de wereld vorm te geven. Bewustzijn

nr. 70 Ray of Creation wit: Herken bewust wat
nr is nr. 7 Sanat Kumara: verbinding maken met verschillende niveaus van bewustzijn; Living
Bewust No. 11 Kuthumi: realistisch, noch pessimistisch noch te optimistisch; geduld en enthousiamse# 35 Vuur: versterkend enthousiasme; Verandering zien als kansen voor ontwerp
nr. 64 Elohim goud: actief worden; bevordert de wens om de komende stappen te zetten