Hart KRISTAL-Zeilen in de wind zetten !

Bestel
  • Beschrijving

Kristal hart "Segel setsen" Olijfgroen - beperkte uitgave 

 Speciaal om in deze tijd na de lockdown vanuit ‘stilstand’ weer in beweging te komen.  Dit is ook na ziekte, na ongeval inactiviteit … de situaties waarin we noodgedwongen inactief moeten blijven, die een grote inpact hebben op onze mentale (psychische) gezondheid …

Leverbaar zolang de voorraad strekt!

 

 

Energieën in deze kristal:
Orion, Pallas Athene, Helion, Kuthumi, Maria, St. Germain, Chamuel, Gabriel, Boom, aarde,
Elohim: turquoise, roze, goud,
Scheppingsstraal: goud,
Energie van het edelmetaal goud

 

Het hart kan niet geretourneerd worden, het werd speciaal besteld n het buitenland voor U.

uitleg :

Kort :

Krijg weer momentum; weer actief worden; Realistisch inschatten van mogelijkheden en aanbiedingen

In of na een pauze, dat wil zeggen een fase van stilstand of terugtrekking, om weer “naar buiten” te gaan; wanneer u zich verlamd voelt; om een ​​duidelijk beeld te krijgen van de volgende stap of doel; als je ergens aan wilt beginnen, maar niet de nodige vaart hebt

Verbonden met de innerlijke wijsheid ga je gang

Handgeslepen kristalglas, ca. 35 x 40 mm. BEPERKTE EDITIE

Uitgebreid :

 

    Om ervoor te zorgen dat het leven - ook na een periode van retraite - op snelheid komt, is het belangrijk om je goed voor te bereiden, net als bij een zeiltocht: Is de route gekozen? Heb ik mijn crew goed samengesteld of ontbreekt er nog iemand? Heb ik voldoende proviand aan boord? Ben ik voorbereid op stormachtige dagen?

 

Het kristal "Zeil zetten" is speciaal voor de huidige tijd gemaakt om momentum te krijgen na een fase van stilstand en terugtrekking - waarin men misschien al ideeën heeft ontwikkeld over de volgende stappen. Deze “vertrekenergie” helpt bij het uitvaren. Het kristal versterkt enthousiasme en doorzettingsvermogen, helpt om continu te starten en verder te gaan. Na lange perioden van inactiviteit kan het moeilijk zijn om weer in beweging te komen.

 

Over het algemeen helpt het kristal om creatief en actief nieuwe dingen te creëren in en na moeilijke tijden en schokken. Ook helpt het om realistisch in te schatten welke mogelijkheden en kansen leiden tot succes, die te veel energie kosten, op een dood spoor belanden en of de benodigde vaardigheden ook aanwezig zijn. Het ondersteunt ook doorzettingsvermogen, op de hoogte blijven en de moed niet verliezen in moeilijke fasen.

 

Want nu is het tijd om af te werpen!

 

Aanbeveling: Als je nog geen duidelijke visie hebt of niet weet hoe de volgende stappen eruit kunnen zien, ondersteunt de energiespray "Spring Awakening"