Schepper van mijn geluk - MEER UITLEG

  • Beschrijving
  • Meer

    SCHEPPER “ IN MIJN GELUK “

Kansen herkennen en benutten, de gaven van het leven aanvaarden, gecentreerd, stabiel en bewust zijn

Om je leven vorm te geven; in verandersituaties; om meer aanwezig, bewuster en meer ontspannen te zijn; om de deur naar geluk te openen.

Versterk zelfliefde

 

    Geluk ligt vaak binnen handbereik. Soms houden blokkades of overtuigingen ons echter tegen om het te begrijpen, en soms zien we het over het hoofd omdat we gewoon in de verkeerde richting kijken. Met "Schepper van Mijn Geluk" willen we je aanmoedigen om bewust op zoek te gaan naar je geluk en het moedig in eigen handen te nemen.

De energie centreert en stabiliseert. Het versterkt de waarnemingskracht zodat we kansen en gaven in het leven kunnen herkennen en "gelukkige toevalligheden" kunnen gebruiken. Met moed en eigenliefde kunnen we onze behoeften waarnemen, voor onszelf en onze waarden staan ​​en ons leven vormgeven

energieën

Christus, Hilarion, Orion, Lao Tse, Aeolus, Michael, Earth, Be Present, Elohim roze en rood, roze toermalijn

Verkrijgbaar als handgemaakte energiebal (glas met zilveren hanger), oorstekers met zirkonia en als geurspray met limoen en bergamot (limited edition)Energieën

 

 

Ook verkrijgbaar als handgemaakte kristal energiebal en als oorstekers

 

 

De zielenkristal draagt de Intensieve Energie die de drager helpt en steunt de nare ervaringen en herinneringen, die wij niet meer nodig hebben, maar wel meedragen in het celgeheugen en dus moeten losgelaten worden, effectief los te laten.

 

De zielekristal  staat ons terzijde en versterkt de drager tot de “verbinding met het Zielepad” en zet aan tot het uiteindelijk, volledig gezuiverd, = ontdaan van alle overbodige bagage, volgen van dat Zielepad.

 

Het is een zeer zuivere, aller aandachttrekkende kristal, speciaal geslepen en in het (-zon )licht diamantzuivere regenbogen creërend rondom U.

Als uniek, extravagant juweel te dragen en/of talloze andere toepassingen, eigen aan uw eigen voorkeur.

Let er wel op, het is een energetisch geladen persoonlijk kristal.  Hij verbindt zich met uw energie.

Hij draagt het Lichtwesen-logo : hèt teken voor energetische kwaliteit !

 

U kan kiezen met gouden hangeroogje of zilveren hangeroogje. Hoogte van de hanger 22 mm.