Goud kleurstraal - Elohim kristal Hart

  • Beschrijving
  • Meer

Tot elke kleurstraal behoren de meesters, de aardengelen, de aartsengelen, de elohims en de serafijnen (scheppingsstraal)

Het hart kan niet geretourneerd worden, het werd speciaal besteld n het buitenland voor U.

Met de clip groot zilver verguld of zilver wordt dit hart getransformeerd tot een prachtige hanger ! Kan ook met de clips als hangeroog besteld worden. 

De Lichtwesen kristallen harten, die ook leverbaar zullen zijn in alle Elohim kleurenstralen, zijn 40 mm groot.

Het zijn harten uit Schwarowski kristal met ingeslepen Stralen en dragen de energie van de Elohim.

Dit Lichtwesen Elohim kristallen hart, kan gedragen worden in het hemd,

de de zak van broek of rok of vest, in de handtas, of als een juweel gedragen worden.

Je kan het ook op de werkplaats leggen.

Voor dit "Licht" heeft elke van deze een speciaal ontworpen Lichtwesen zirkonia of een prachtig Lichtwesen hart om bij je te dragen.  In mijn praktijk I.E.T.  (Integrated Energy Therapy) werkend met de Engelen van de Violette Straal,  daarnaast pas ik de doorstroming met dit Licht al lang toe, nu heeft U niet alleen de visualisatie, maar de sterk doorwerkende kleurstraal onder de vorm van een prachtig energetisch Lichtwesenkristal als juweeltje, daarenboven de niet te versmaden Lichtwesen geurolie om op elk moment van de dag te gebruiken : op je huid (als parfum), in bad, in een olie-verdamper ....

Er zijn ook de Lichtwesen Elohim van het Zilveren Licht, de Lichtwesen Elohim van het gouden Licht.   Met dit Licht werk ik al jaren, naast het werken met de Engelen van de Violette Straal,  voor speciale gelegenheden in de toepassing van I.E.T. (Integrated Energy Therapy) 

Deze Elohim Lichtstralen  zijn er ook in grote kristallen Lichtwesen harten.

Er is ook de Lichtwesen Elohim juweel engel om als hanger juweeltje te dragen.

Er zijn ook de Lichtwesen olieën die nog krachtiger, verheffender, eigenlijk helemaal anders werken dan de Lichtwesen Meesterolieën, Lichtwesen Aartsengel essences en Lichtwesen parfums en de integratie essences en parfums van de Lichtwesen Aardengelen.