Set Elohim kristal Hart - Alle kleurstralen

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De volledige set wordt geleverd in een doos. U neemt eruit wat U specifiek nodig heeft om het hart bij U te dragen.

In de levering van de set stuur ik U twee fluwelen zakjes bij op, zodat U het hart bij U kan dragen zonder het te krassen of te breken.

Tot elke kleurstraal behoren de meesters, de aardengelen, de aartsengelen, de elohims en de serafijnen (scheppingsstraal)

Deze set kristallen kan niet op zicht besteld worden. Kan ook niet geretourneerd worden. Wij hebben steeds slechts 1 set in voorraad. Na uw bestelling wordt deze set ter vervanging van onze set onmiddellijk, speciaal in het Buitenland besteld.

Alle uitleg van de Lichtwesen Elohim witte, Lichtwesen violette, Lichtwesen blauwe, Lichtwesen rose, Lichtwesen groene, Lichtwesen gele, Lichtwesen rode, Lichtwesen magenta, Lichtwesen gouden, Lichtwesen zilveren, Lichtwesen kristallijne,Lichtwesen turkooise LichtStraal vindt U op http://www.telenet.be/Angel-levensvreugde

De Lichtwesen kristallen harten, die ook leverbaar zullen zijn in alle Elohim kleurenstralen, zijn 40 mm groot.

Het zijn harten uit Schwarowski kristal met ingeslepen Stralen en dragen de energie van de Elohim.

Dit Lichtwesen Elohim kristallen hart, kan gedragen worden in het hemd,

de de zak van broek of rok of vest, in de handtas, of als een juweel gedragen worden.

Je kan het ook op de werkplaats leggen.

Voor dit "Licht" heeft elke van deze een speciaal ontworpen Lichtwesen zirkonia of een prachtig Lichtwesen hart om bij je te dragen.  In mijn praktijk I.E.T.  (Integrated Energy Therapy) werkend met de Engelen van de Violette Straal,  daarnaast pas ik de doorstroming met dit Licht al lang toe, nu heeft U niet alleen de visualisatie, maar de sterk doorwerkende kleurstraal onder de vorm van een prachtig energetisch Lichtwesenkristal als juweeltje, daarenboven de niet te versmaden Lichtwesen geurolie om op elk moment van de dag te gebruiken : op je huid (als parfum), in bad, in een olie-verdamper ....

Er zijn ook de Lichtwesen Elohim van het Zilveren Licht, de Lichtwesen Elohim van het gouden Licht.   Met dit Licht werk ik al jaren, naast het werken met de Engelen van de Violette Straal,  voor speciale gelegenheden in de toepassing van I.E.T. (Integrated Energy Therapy) 

Deze Elohim Lichtstralen  zijn er ook in grote kristallen Lichtwesen harten.

Er is ook de Lichtwesen Elohim juweel engel om als hanger juweeltje te dragen.

Er zijn ook de Lichtwesen olieën die nog krachtiger, verheffender, eigenlijk helemaal anders werken dan de Lichtwesen Meesterolieën, Lichtwesen Aartsengel essences en Lichtwesen parfums en de integratie essences en parfums van de Lichtwesen Aardengelen.