Succes-Isi engeltje- Lichtwesen

Bestel
  • Beschrijving

Deze magnifieke engel, door Elke Kahl hand-vervaardigd met Muranoglas en in gelimiteerde oplage, bevat de Energie van Helion, Christus, gouden Scheppingsstraal, Elementen-Balans, witte en roze straal van de Elohim en Aartsengel Gabriël. De engel zo geënergetiseerd, intensiveert onze bloei en ondersteunt om verbanden duidelijker te herkennen en te weten wanneer het juiste moment voor actie is.

Hij brengt je steeds opnieuw in uw kracht en laat je je stabiliteit terugvinden.

Afmeting : 3 cm verlengd met zilveren karabijnslotje tot 5 cm

Je kan het zowel als juweel aan een ketting dragen, als vastmaken aan een ritssluiting van pennenzakje, geldbeugel, handtas ….

De lieveling van iedereen, zowel kinderen als jong en oud !  Iedereen is zeer creatief om het mee te dragen, heb ik al bemerkt.

Deze bedel kan niet op zicht besteld worden, wij hebben steeds 1 exemplaar in voorraad, bij uw bestelling wordt hij  speciaal in vervanging besteld in het Buitenland. Hij kan niet geretourneerd worden.

Limited uitgave - oorspronkelijk jaarengel 2015. Maar elk jaar opnieuw is een uitdaging om ons charisma te laten schijnen en ons niet achter onze maskers te verbergen !