Mental Coaching

Therapie - Consult - Mental Coaching - Je bent het waardevol – je verdient liefde.

Mental Coaching – Verander je gedachte en je verandert je leven.

We zijn allen geschoeid op de leest van angst. Over iemand macht willen hebben is angst inboezemen, op allerlei manieren en onder vele vormen, manipuleren … eigenlijk het in de kiem smoren om onszelf te zijn en te laten zien zoals we in wezen zijn. Elk kind is anders, de opvoeding, ons voorbeeld thuis, alle doctrines op school, in de maatschappij …. Tel het allemaal op en je ziet hoeveel maskers we eigenlijk dragen om in”de voorwaardelijke liefde” wereld te kunnen fungeren.

Velen hebben die innerlijke verscheurdheid – de ziel, het eigen innerlijke Zijn – dat dikwijls, via lichamelijke pijn, ons duidelijk wil maken naar verandering van ons negatieve (gewoonte-) gedachte patroon te gaan. Begrijpen wij het wel ? Zien we er het nut van in ? Verstaan we nog de taal van onze intuïtie ?

- Een slachtoffer zijn – zich machteloos voelen – het is altijd een ander die schuld heeft -

Niet waard zijn dit of dat te hebben – er is tekort aan alles …

Of

- Verantwoordelijkheid voor ons eigen leven, denken en zijn hebben. Ons waard voelen te krijgen wat we wensen. Er is voor iedereen genoeg…Een gemakkelijke verandering is het niet. Maar met een gids die jou de weg wijst, die met je praat, je toont hoe je de geluidknop van het rumoer van de wereld (negatieve massageest) stilzet en ernstig luistert naar het “fluisteren” van de Goden (jouw intuïtie).

Met diezelfde gids, die geduldig stap na stap, je begeleid om de juiste weg voor jou te vinden. Je ziet, qua mogelijkheden die aangeboden worden, het bos tussen de bomen niet meer.

Jouw besluit (keuze) om zelf je eigen leven, welzijn in handen te nemen, het vertrouwen in die gids te hebben. Stilletjes aan wordt je geleerd om dagelijks toe te passen : het leren kennen van je Innerlijke kind en het lief leren hebben, jezelf graag mogen zien is geen misdrijf en heeft niks te maken met egoïsme, respect voor jezelf hebben, het leven leren bekijken en leven met de ongedwongenheid van een kind, humoristisch, liefdevol, met sprankelende ogen … Je gids, een persoon die goed in zijn eigen midden staat, wijst jou de weg, maar, vergeet nooit : jij moet de weg gaan !

Net zoals niemand in jouw plaats kan eten, slapen, wandelen ... kan niemand in jouw plaats denken, voelen, beslissen, keuzes maken.   

Zinvol jezelf leren ontdekken en van jezelf houden, onvoorwaardelijke liefde, het aanvaarden van jezelf … geduld met jezelf hebben, die koerswijziging te bepalen en door te voeren …

Ik wil je daarbij helpen op regelmatige consulten.

Daartoe kan U een afspraak maken, 0497/793077. Indien U geen aansluiting krijgt, is omdat ik in de praktijk bezig ben. Doe een sms en ik bel terug vanaf het moment dat ik vrij ben.

Duur per consult : ongeveer 2 h. Je kiest telkens de Meester-aartsengel-aardengel … die jou juist voor de uitdaging waarvoor je staat steunen en helpen. De olie van de Meester krijg je mee, zit in de prijs van het consult inbegrepen.

In Licht en Liefde

.