Help ! Ik heb geen gebruiksaanwijzing voor mijn kind !

2016-05-10-1462847552-4350046-baby1151351_1920_

Het is niet altijd gemakkelijk onze weg te vinden in de jungle van goede raad, begeleiding ...

Ga terug naar jouw essentie en van daaruit weet je precies hoe het moet ... Je kind slechts begeleiden op de weg naar ongedwongen kindzijn, tiener zijn, volwassen zijn.

Al die belangrijke waarden terugbrengen tot zijn essentie, het simpele liefdevol zijn, begrijpend, waarderend, troostend als het nodig is ...  Een voorbeeld zijn in jezelf laten zien zoals je bent, thuis en overal waar je komt ... Leven volgens de Universele waarheid : doe nooit een ander wat je zelf niet graag zou hebben dat ze jou aandoen. Wat je betreft : altijd alert blijven op plotselinge veranderingen bij je kind in zijn/haar houding en zich uiten !

(Ik heb interesse - een duidelijk gesprek) 30 € één op één gesprek.  Geef enkele data die jij vrij bent op. 

ons sprankelende Zèlf weerspiegelen in ons kind !

Steeds meer kinderen krijgen van kleins af het etiket opgekleefd : ongecontrentreerd, speelvogel, ADHD, dyslexie, ......  Puberteits problemen vanin de kleuterschool ? Of is het verzet tegen de opvoedmethode  die wij hanteren ?

Maar zijn onze kleintjes onder een etiket te plakken ?

Of is er een nieuwe tijd aangebroken om onze opvoeding methodes, ook op school te herzien ?  Help ! Waar is die gebruiksaanwijzing ?

Een kind opvoeden is veel meer dan eten geven, onderdak, spelletjes geven, naar school begeleiden ... bewust opvoeden vraagt zovéél meer ...

Een kind vraagt enkel aandacht, véél liefde, erkenning van en respect voor zijn unieke zijn...

De lezingen worden gegeven door Ingrid De Schaepmeester. Zelf hoogbegaafd, hooggevoelig ... moeder en grootmoeder.  De lezingen worden gegeven met veel humor en puttend uit een scala aan eigen ervaringen door een sprankelende persoon, volledig in harmonie met zichzelf en een guitig innerlijk kind koesterend.