LichtWesen voor dieren

lichtwesen

Ik gebruik al meer dan 15 jaar de LichtWesenproducten (olie en essences) en de kristallen en pluche engeltjes (bij allen vanaf hun opname in de producten) voor onze dieren : honden en paarden.

Ik stel ze zelf samen, nadat ik met het dier "praat" = me intens en intuitief in onvoorwaardelijke liefde tot het dier richt en concentreer.  De LichtWesen samenstelling verrijk ik met edelstenen-energie als kristalmeester.

Samen met mijn dochter, trainer paard en gedrag, gaan wij dagelijks om met mens en dier in respect, liefde voor de dieren.

In de paardenverblijven, waarin ze kunnen naar eigen believen, omdat ze zowel binnen als buiten kunnen lopen, staan allerhande edelstenen ruw. Elke dag drinken zij hun edelsteenwater. Elke dag opnieuw genieten zij van alle energetische producten, de natuurelementen, de edelstenen, en vooral onze liefde en vertrouwen naar hen toe. Indien ze zich minder goed voelen worden ze ook behandeld met de LichtWesenkristallen en Lichttherapie.

Dit is ook zo voor onze honden, die wij in onze woning hebben. Deze zijn gek op en slapen altijd met hun snoetje tegen een klein LichtWesen engeltje.

Sinds kort zijn er nu ook de LichtWesenessences voor dieren.  Wij stellen ze U hieronder voor.