Nieuwsbrief 2021 - APRIL

theelichten_

De onlinewinkel 24/7 blijft open in deze Corona-tijd, ook voor videocall-sessies.      Vergeet niet ons niet-essentieel winkeltje blijft open, elke dag, op afspraak.

CORONA is weer fel opgeflakkerd - tijd die we allen terug in ons kot moeten blijven, bruusk afgesneden van onze dierbaren, op één na alle sociale contacten, overgeleverd aan de angst  ...  Het is nu in de donkere dagen, onzekere tijden ècht noodzakelijk toch zoveel mogelijk een gecodeerde kaars te branden zodat de engelen in jouw woning aanwezig zijn met hun onvoorwaardelijke liefde, energie, vreugde... Nu kan je theelichtjes per zak laten coderen. We maken het gezellig in huis.

Houd nu vooral van jezelf en wees lief voor jezelf, dan straalt dat uit naar allen die met jou verbonden zijn.  Er zijn de whattsapp sessies mental coaching zodat je niet afglijdt in angst, zorgen ... (aparte pagina)

Gebruik zoveel mogelijk je parfums Lichtwesen en de bijzondere MIXEN (aartsengelen en als aardengel vooral Lucht, deze laat dat piekeren ophouden) en laat de etherische olie Elohims (vooral roze, blauw, zilver en wit...kijk naar hun eigenschappen)  van Lichtwesen verdampen in huis, nu ook veelal bij verplicht telewerken onze werkplaats.

Er zijn momenteel zoveel mogelijkheden, laten we ze gebruiken.  U kan ook samen met de kinderen een engelen meditatie aanvragen. Dit dan via whattsapp.   Op die manier leren zij ook zorg voor hun lichamelijke,mentale en spirituele lichaam te krijgen en worden ze heel rustig, omdat ze zich veilig en geborgen voelen.

Kijk ook meteen eens naar alle mogelijke voorzieningen waarop de diverse Lichtwesenproducten hulp kunnen bieden voor jou, je partner, je kinderen ...

Speciale actie huiszuivering  (aparte pagina)

Aanschaf van de glaskristallen gecodeerde bol. Hij doet zoveel meer dan je woning/werkplek zuiver houden : je brengt de engelenenergie en liefdevolle sfeer binnen het bereik van je gezin, je collega's, je werk.  Een speciaal geschenk voor je gezin en/of voor jezelf. Ga hier naar de pagina.

 

Theelichtjes coderen - door ons aangekocht in grootwarenhuis -Nu speciale actie

 

Theelichtjes zak Spaas 6h 70 st

 

U laat eigengekochte theelichtjes coderen

 

U laat eigengekochte theelichtjes coderen