27.05.24 19h workshop : verdriet hebben-gemis ...

Bestel
  • Beschrijving

Krachtigst is de fysieke aanwezigheid op de workshop. Maximaal 1 pers.  Duur 2 h (kan uitlopen) Hier in ZELE Heikant 19A

Kan ook via videocall via whattsapp en/of messenger - één persoon - duur 1,5h. enkel op afspraak, mail sturen deschaepmeesteri@gmail.com

Namiddag 14 h - 16h

Zeer belangrijke en alles omvattende maar gecomprimeerde workshop/Cursus - Mag ik verdriet hebben om verlies van ... ? (vooral van bij de oorsprong in ons kindzijn-om niet erkende redenen verdriet hebben om verlies van...)

 

- korte cursus/workshop -    in Zele Heikant 19a - thuisadres van Engelen-levensvreugde.

Afsluiting met korte engelenmeditatie.

Workshop wordt gegeven door Ingrid De Schaepmeester.

Eventuele aangerekende verzendingskosten worden onmiddellijk terugbetaald.

Elke workshop wordt stipt begonnen. Elke workshop is actie en interactie, gericht op het doen onder begeleiding en leiding van Ingrid... we leren de angst in onszelf onderkennen, waawe leren deze uiterst negatieve emotie om te buigen naar constructieve energie.  De humor en levensvreugde zijn hier kering en inslag. We genieten van koffie/thee en versnaperingen.

Elke workshop wordt beëindigd met een korte meditatie. Je voelt hier de spontane liefdevolle aanwezigheid van de engelen, hun energie die de omgeving en de gebouwen doorstromen.