Actie "aangenaam reizen" vanin juli 2016

Trauma

Bestel
  • Beschrijving

Net als mensen, ervaren dieren grote en kleine schokken door onbekende en onverwachte situaties.  Dit kan tijdens het verblijf in een pension of asiel zijn, door mishandeling, of door kleine dingen zoals vuurwerk of harde geluiden, onweersbui of ontmoetingen met andere dieren die leiden tot gedragsproblemen of gezondheidsproblemen.

Energie voor dieren

en eigenaren van gezelschapsdieren

Zodat uw dier zich goed voelt

Iedereen met een huisdier weet dat dieren ons leven verrijken. Vaak zijn ze als gezinsleden voor ons. Dat is de reden waarom we willen dat alles goed met ze gaat en in orde komt.
Net zoals we onze dieren voedsel geven, kunnen we hen voorzien van liefdevolle, stabiliserende energie: LichtWesen® voor dieren.

Voor alle dieren

  • Trauma oplossen 
    Net als mensen ervaren dieren kleine en grote schokken door onbekende en onverwachte situaties. Dit kan het tijdens het verblijf in een pension of asiel zijn, door mishandeling, of door “kleine dingen” zoals vuurwerk of harde geluiden, onweersbuien of ontmoetingen met andere dieren die leiden tot gedragsproblemen of gezondheidsproblemen. De Trauma-essence herstelt het energiesysteem en lost het trauma op zodat het dier in ontspanning en vertrouwen verder kan.

advies:

Voeg in de eerste week de Trauma-essence toe aan de Dieren-essence van uw keuze – het 10 ml flesje is hiervoor voldoende. Als uw huisdier gedragsproblemen heeft, raden we u aan om de Trauma-essence voor een langere periode te gebruiken totdat de symptomen verdwenen zijn of U gaat bij een gedragttherapeut of gedragscoatch die op verfijnd niveau kan omgaan met dieren en zeer bekend is met alle Lichtwesenproducten. (zie in hoofdpagina)