Contact van groothandelaars naar Engelen-Levensvreugde voor de Kaarsen

Elke groothandel in binnen- en buitenland kan contact opnemen met Engelen-Levensvreugde om de, door Engelen-levensvreugde, geënergetiseerde kaarsen op te nemen in hun gamma producten.

U gelieve hiertoe een aanvraag te doen naar Engelen-levensvreugde toe.

  • Geef daarbij op over welke hoeveelheid kaarsen het zou gaan, mits inachtname van een aanvangstermijn van zes maanden, om die vooropgestelde quota te halen. Een eerste minimale afname is 112 stuks, verdeeld over de vier kleuren. Houdt er rekening mee dat de kaarsen perfect verpakt zijn, individueel in cellofaanzakje, en per vier stuks kaarsen in één doos. Deze vier kaarsen per doos zijn van dezelfde kleur. Daarna is de afname telkens minimum 336 stuks, met levertijd van 5 weken in acht te nemen. (deze kan veel korter zijn, volgens onze voorraad op dat moment in stock)
  • U wordt door Engelen-levensvreugde geholpen door van bij aanvang de beste prijs te krijgen.
  • Ons doel is het deze kaarsen betaalbaar en aankoopbaar te houden voor iedereen. Wij voorzien een aanbevolen minimale verkoopprijs in de winkels van 12,90€ per kaars.  Het staat U vrij deze prijs, in overleg met uw klanten, of eenzijdig aan te passen.

Dank U voor uw aanvraag om deze prachtig handversierde, zorgzame gemaakte kaarsen te willen opnemen in uw gamma.

Vul uw e-mail adres in
om onze prijsofferte te ontvangen:
E-mail adres:
VOORNAAM:
NAAM:
NAAM ONDERNEMING:
STRAAT + NUMMER:
POSTNUMMER:
GEMEENTE/STAD:
LAND:
B.T.W. nr.:
H.R.nr./Ondernemingsnr.:
WEBSITE:
Telf.nr.:
gsm.nr.:
mededeling:
 

Geef bij medeling alle mogelijke relevante gegevens mee, die wij nodig zouden kunnen hebben. U weet het als groothandelaar indien wij in onze aanvraag iets vergeten zijn.

Indien U ook de Maria-kaarsen, Advent kaarsen en Beschermengelen kaarsen (telkens verpakt per 4 stuks/doos) wil opnemen in uw gamma, vermeldt dit dan ook in mededeling, of stuur ons een aparte e-mail.