NARCISME

images (3)

Het herkennen van de narcist, man of vrouw. Het kan voorkomen in je relatie, in je familie, bij collega's op het werk ... Er is zo'n eindeloze variatie. Je kan een narcistische relatie doorbreken in een herstelproject. Breek door het narcisme in opeenvolgende stappen, geduldig met jezelf, zonder verwijt naar jezelf, in aanvaarding van jezelf in onvoorwaardelijke liefde,in waardering en erkenning dat je ook maar een mens bent.

Alle ervaringen die je doorworsteld hebt met een narcist, het terugvechten om je gefnuikte eigenwaarde terug op zijn ware grootte te brengen, getuigen van jouw innerlijke kracht. Het zijn lessen die je geleerd hebt, o jee, maar zeker onthoud !

Om te herstellen en je leven weer op de rails te krijgen, niet in de verschillende valkuilen die gezet worden door de narcist te vallen, heb je steun nodig. De steun van een ervaringsdeskundige, iemand die het zelf meegemaakt heeft.

Je bouwt opnieuw jouw leven op de fundamenten van je ervaringen uit je verleden.

Kijk in het agenda voor : Narcisme doorbreken Neem contact

Boek voor een informatiesessie op afspraak. Dan kan je uitmaken of het volgen van mental coaching-sessies iets voor jou zijn.

Maak onmiddellijk afspraak voor de mental coaching persoonlijk hersteltraject Narcisme.

 

 

 

Mental Coaching - healing door aangenaam gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie via Messenger videocall of whattsapp

Geef zeer duidelijk in mededeling op of je reeds een facebook account hebt.  Vraag vriendschap aan.  Doe een bericht  en vermeld de data en uur die het best bij je passen. Je kan die aanvraag ook doen via gewone sms 0497.793 077  Het uur en datum dat in agenda past van Ingrid wordt je medegedeeld en vastgelegd.

De Mental coaching via Videocall gaat slechts door na betaling van de bestelling.