NARCISME avond - namiddag of voormiddag

670-300-maskers-boos_20201209170522

Nu enkel via messenger en/of whatts app (corona verordening) inleidend gessprek - geeft duidelijkheid in de uitgebreide materie.               

 Dat interesseert mij

Ja, het is mogelijk het misbruik van Narcisme te doorbreken. Er is een hersteltraject gebaseerd op jouw Innerlijke Kracht vanuit jouw kwetsbaarheid en empathie voor jezelf.

VERANDER ZELF -  CREËR JE EIGEN LEVEN.

Een Narcist, Psychopaat, Machiavellist verandert nooit !

Kan gegeven worden in workshop om een algemeen beeld te krijgen, maar is altijd :

Probleemverwerking 1 op 1 is in Mental Coaching = heling sessies. Op afspraak. Enkel nu via video-call

 

 

 donderdag  18h30 - 21h30    Boek hier
 zondag  14h - 17 h  Boek hier
 18h30 - 21h30  Boek hier
 14h - 17 h    Boek hier

Het herkennen van de narcist, man of vrouw. Het kan voorkomen in je relatie, in je familie, bij collega's op het werk ... Er is zo'n eindeloze variatie. Je kan een narcistische relatie doorbreken in een herstelproject. Breek door het narcisme in opeenvolgende stappen, geduldig met jezelf, zonder verwijt naar jezelf, in aanvaarding van jezelf in onvoorwaardelijke liefde,in waardering en erkenning dat je ook maar een mens bent.

Alle ervaringen die je doorworsteld hebt met een narcist, het terugvechten om je gefnuikte eigenwaarde terug op zijn ware grootte te brengen, getuigen van jouw innerlijke kracht. Het zijn lessen die je geleerd hebt, o jee, maar zeker onthoud !

Om te herstellen en je leven weer op de rails te krijgen, niet in de verschillende valkuilen die gezet worden door de narcist te vallen, heb je steun nodig. De steun van een ervaringsdeskundige, iemand die het zelf meegemaakt heeft.

Je bouwt opnieuw jouw leven op de fundamenten van je ervaringen uit je verleden.

Kijk in het agenda voor : Narcisme doorbreken (infodagen/workshop = kleine cursus of hoe je het wil noemen, omdat er zovele tips gegeven worden)

Boek voor een informatiesessie op afspraak. Dan kan je uitmaken of het volgen van mental coaching-sessies iets voor jou zijn.

Maak onmiddellijk afspraak voor de mental coaching persoonlijk hersteltraject Narcisme.

 

Inleidend gesprek Narcisme, Psychopaat, Machiavellist