NARCISME - informatie over wat en hoe ermee omgaan -avond - namiddag

670-300-maskers-boos_20201209170522

Dat interesseert mij 

Inleidend gesprek over het onderwerp ivm uw partner, uw ouders ....  Max. 1h

Geef een paar data en uur, namiddag of avond op dat het jou best past voor het eigenlijke werk aan jezelf.  Dit kan nu ook via whatts app of Messenger videocall.

Betaling is bij de aanvraag,  anders gaat het gesprek niet door. Aangerekende verzendkosten worden onmiddellijk terugbetaald.

Ja, het is mogelijk het misbruik van Narcisme te doorbreken. Er is een hersteltraject gebaseerd op jouw Innerlijke Kracht vanuit jouw kwetsbaarheid en empathie voor jezelf.

VERANDER ZELF -  CREËR JE EIGEN LEVEN.

Een Narcist, Psychopaat, Machiavellist verandert nooit !

is altijd :

Probleemverwerking 1 op 1 is in Mental Coaching = heling sessies. Op afspraak.  

Kan moeilijk of niet in workshop omdat elke ervaring anders is.

Het herkennen van de narcist, man of vrouw. Het kan voorkomen in je relatie, in je familie, bij collega's op het werk ... Er is zo'n eindeloze variatie. Je kan een narcistische relatie doorbreken in een herstelproject. Breek door het narcisme in opeenvolgende stappen, geduldig met jezelf, zonder verwijt naar jezelf, in aanvaarding van jezelf in onvoorwaardelijke liefde,in waardering en erkenning dat je ook maar een mens bent.

Alle ervaringen die je doorworsteld hebt met een narcist, het terugvechten om je gefnuikte eigenwaarde terug op zijn ware grootte te brengen, getuigen van jouw innerlijke kracht. Het zijn lessen die je geleerd hebt, o jee, maar zeker onthoud !

Om te herstellen en je leven weer op de rails te krijgen, niet in de verschillende valkuilen die gezet worden door de narcist te vallen, heb je steun nodig. De steun van een ervaringsdeskundige, iemand die het zelf meegemaakt heeft.

Je bouwt opnieuw jouw leven op de fundamenten van je ervaringen uit je verleden.

Boek voor een informatiesessie op afspraak. Dan kan je uitmaken of het volgen van mental coaching-sessies iets voor jou zijn.

Maak onmiddellijk afspraak voor de mental coaching persoonlijk herstel traject Narcisme.

Man, vrouw, kind, dier  :)

 

3.05.24 13h Inleidend gesprek via MESSENGER :Narcisme, Psychopaat, Machiavellist

 

6.05.24 Inleidend gesprek in ZELE Narcisme, Psychopaat, Machiavellist

 

14.05.24 Inleidend gesprek WHATTS APP Narcisme, Psychopaat, Machiavellist - 1persoon