Mental Coaching-kinderen

innerl kind...
Mental Coaching – De vrijheid krijgen om keuzes te maken.

Je bent het wel met mij eens dat we alles zouden geven aan ons kind en er alles aan zouden doen om het gelukkig te maken. Maar het is tegendraads – luistert niet – kan zich niet concentreren – is woedend – het zeurt en klaagt – vraagt om aandacht op de verkeerde manier – revolteert tegen alles wat wij het geleerd hebben - begrijpt ons niet …

Wat nu ? Begrijpen wij ons kind wel ? Geven wij het de vrijheid om zichzelf te mogen zijn ? Hebben wij liefdevolle aandacht voor ons kind ?

Een hele uitdaging, zowel voor het kind als voor de ouders. We kregen bij de geboorte nu eenmaal geen gebruiksaanwijzing mee… Beiden met het haar in de handen … Ons kind wil ons laten weten dat het anders kan, liefdevoller, ongedwongen... 

Als ouders staan we voor een omwenteling, want wij dragen onze opvoeding mee, strikt binnen bepaalde grenzen, geschoeid op de leest van angst. Over iemand macht willen hebben is angst inboezemen, op allerlei manieren en onder vele vormen, manipuleren … eigenlijk het in de kiem smoren om onszelf te zijn en te laten zien zoals we in wezen zijn. Elk kind is anders, de opvoeding, ons voorbeeld thuis, alle doctrines op school, in de maatschappij …. Tel het allemaal op en je ziet hoeveel maskers we eigenlijk dragen om in”de voorwaardelijke liefde” wereld te kunnen fungeren.

Wij willen het beste voor ons kind. Misschien toch het opvoeden binnen bepaalde lijnen om gemoedelijk in een samenleving te kunnen functioneren, maar met behoud van zijn eigen unieke “zijn” in volledige aanvaarding en onvoorwaardelijke liefde ?  Maar hoe ? 

Een kind dat angst heeft 's nachts en bij de ouders in geborgenheid wil slapen. De oorzaak ? Schakel eens terug naar jouw “klein zijn”. Nachtmerries ? Stemmetjes ? Vriendjes die jij niet ziet en kent ?

Ons kind is een smeltkroes van generaties familieleden. ..

We kunnen samen op zoek gaan … een onophoudelijk, spannend avontuur met een zo gelukkige, bevredigende, liefdevolle afloop.

Een gemakkelijke weg is het niet, maar moeilijk gaat ook … alle hindernissen nemen we samen.

Met een gids, die geduldig stap na stap, jullie begeleidt om de juiste weg samen te vinden.

Stilletjes aan wordt jullie geleerd om dagelijks toe te passen : het leren kennen van je Innerlijke kind en het lief leren hebben, jezelf graag mogen zien is geen misdrijf en heeft niks te maken met egoïsme, respect voor jezelf hebben, het leven leren bekijken en leven met de ongedwongenheid van een kind, humoristisch, liefdevol, met sprankelende ogen …..

Mama en/of papa moeten meegroeien … als ik enkel met het kind werk, strandt de hele opzet en verzandt alle werk van je kind in nog meer onbegrip en verwijdering.

Zinvol jezelf leren ontdekken en van jezelf houden, onvoorwaardelijke liefde, het aanvaarden van jezelf … geduld met jezelf hebben, die koerswijziging te bepalen en door te voeren … Dat is het begin voor jezelf als ouder : in je midden staan, je laten zien zoals je bent, zo het voorbeeld geven.

Ik wil jullie daarbij helpen op regelmatige consulten.

Daartoe kan U een afspraak maken, 0497/793077. Indien U geen aansluiting krijgt, is omdat ik in de praktijk bezig ben. Doe een sms en ik bel terug vanaf het moment dat ik vrij ben.

Duur per consult : ongeveer 2 h. Je kiest telkens de Meester-aartsengel-aardengel … die jou juist voor de uitdaging waarvoor je staat steunen en helpen. De olie van de Meester krijg je mee, zit in de prijs van het consult inbegrepen.

In Licht en Liefde

Ingrid

Is het diepgaandst en krachtigst : aan te raden ! 

Mental Coaching - hier op het adres van 't Kouterbos-engelen-levensvreugde - fysieke healing door kindvriendelijk gesprek, korte zeer krachtige engelenmeditatie indien het kind het wil, afgerond met een korte zeer indringende engelen Licht doorstroming, waarvan alle kinderen houden.

Mama of papa komt mee, maar is niet verplicht mee te volgen.

Het kind beslist : het spreekt het best in wat in hem omgaat als hij ongegeneerd alleen is met de engelen en mij.

Het kind krijgt ook de olie van de Meester mee voor dagelijks onderhoud in zijn trauma verwerking.

Doe een bericht op het whatsapp account van Ingrid 0497 793077 en/of via sms 0497 793077 vermeld de data en uur die het best bij je passen.  De datum en het uur die in agenda van Ingrid past, wordt U medegedeeld en samen vastgelegd.