LEZINGEN : ons sprankelende Zèlf weerspiegelen in ons kind !

Ingevolge corona kan dit gegeven worden enkel via online vergaderingen zoals google-meats.  U kan ook via whatts app met het kind en jezelf op afspraak in gesprek één op één via whattsapp of messenger contact hebben.  Kijk bij therapieën en Mental Coaching voor uitleg.

Steeds meer kinderen krijgen van kleins af het etiket opgekleefd : ongecontrentreerd, speelvogel, ADHD, dyslexie, ......  Puberteits problemen vanin de kleuterschool ? Of is het verzet tegen de opvoedmethode  die wij hanteren ?

Maar zijn onze kleintjes onder een etiket te plakken ?

Of is er een nieuwe tijd aangebroken om onze opvoeding methodes, ook op school te herzien ?  Help ! Waar is die gebruiksaanwijzing ?

Een kind opvoeden is veel meer dan eten geven, onderdak, spelletjes geven, naar school begeleiden ... bewust opvoeden vraagt zovéél meer ...

Een kind vraagt enkel aandacht, véél liefde, erkenning van en respect voor zijn unieke zijn...

De lezingen worden gegeven door Ingrid De Schaepmeester. Zelf hoogbegaafd, hooggevoelig ... moeder en grootmoeder.  De lezingen worden gegeven met veel humor en puttend uit een scala aan eigen ervaringen door een sprankelende persoon, volledig in harmonie met zichzelf en een guitig innerlijk kind koesterend.

verschillende lezingen - ook de lezing Je kan jezelf helen !