LichtWesen voor dieren

kacheln_tiere

Ik gebruik al meer dan 15 jaar de LichtWesenproducten (olie en essences) en de kristallen en pluche engeltjes (bij allen vanaf hun opname in de producten) voor onze dieren : honden en paarden.

Ik stel ze zelf samen, nadat ik met het dier "praat" = me intens en intuitief in onvoorwaardelijke liefde tot het dier richt en concentreer.  De LichtWesen samenstelling verrijk ik met edelstenen-energie als kristalmeester. (door de eigenaar die kaartjes neemt van LichtWesen met de vraag wat zijn dier nodig heeft op dat moment)

Samen met mijn dochter, trainer paard en gedrag, gaan wij dagelijks om met mens en dier in respect, liefde voor de dieren.

In de paardenverblijven, waarin ze kunnen naar eigen believen, omdat ze zowel binnen als buiten kunnen lopen, staan allerhande edelstenen ruw. Elke dag drinken zij hun edelsteenwater. Elke dag opnieuw genieten zij van alle energetische producten, de natuurelementen, de edelstenen, en vooral onze liefde en vertrouwen naar hen toe. Indien ze zich minder goed voelen worden ze ook behandeld met de LichtWesenkristallen en Lichttherapie.

Dit is ook zo voor onze honden, die wij in onze woning hebben. Deze zijn gek op en slapen altijd met hun snoetje tegen een klein LichtWesen engeltje.

Sinds kort (mei 2018) zijn er nu ook de LichtWesenessences voor dieren.  Wij stellen ze U hieronder voor. Deze zijn specifiek op dieren afgesteld, maar uit ondervinding zijn de gewone essences Relax, Balance, crisis overwinnen en tijdens trainingen Be present zeer goed. Om trauma op te lossen gebruikten we altijd de essence loslaten.

Dieren voelen heel goed de frequentie van de essence (olie) en weten heel goed of ze het op dat moment nodig hebben. Indien ze het nodig hebben zullen ze spontaan naar je toe komen tot ze de essence gekregen hebben. Het is raadzaam het dier geen dwang op te leggen, maar om het aan te bieden : spray op je handpalmen en laat het dier aan je handen ruiken - eventueel likken ze het op of je wrijft het zacht over hun vacht.  Wanneer het dier de essence niet nodig heeft, loopt het weg of draait het zijn kop weg.